Google Asistant Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

Google Asistant Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-07 15:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yakın zamanda Google kullanıcıları tarafından tüm kullanıcılara kullanımı açılacak olan kişisel asistan Google Asistant'ı henüz çıkmadan yüklemek istermiydiniz' Bu noktada bu içeriğimizde sizlere Google Assistant'ı nasıl indirip kurabileceğinize bakacağız. İlk bilgileri geçen hafta gelmeye başlayan Google'ın kişisel asistan servisi olan Google Assistant'ı Android 6.0 ve üzeri işletim sistemi sahip tüm akıllı telefonlar kullanabilecek. Henüz resmi olarak indirilebilir durumda olmayan ve ne zaman geleceği kesinleşmeyen Google Assistant'ı Google yayınlamadan indirebileceksiniz.

Google Asistant Nasıl Yüklenir ?

Minumum olarak 720x1280 ve daha büyük bir ekran ile en az 1.5 GB'lık RAM belleğiniz var ise telefonunuz Google Asistant'ı destekliyor demektir. Google Asistant'ı yüklemek için işlemlerimiz bir hayli kolay. Yükleme öncesinde belirtmekte fayda var ki Google Assistant, Google Play Servisces içeriği olduğundan dolayı son sürüm olan Google Play Services uygulamasını cihazınıza kurduğunuz vakit Google Asistant'da kullanılır bir halde aktif olacaktır. Fakat yükleme öncesinde daha önce herhangi bir APK kurulumu yapmadıysanız kurulum aşamasında yaşanabilecek problemlerden kaçmak için resmi Google güncellemesini beklemenizde fayda olacaktır.

Resmi güncelleme öncesinde Google Play Services güncellemesini yapmak için ilk olarak buradaki adresten son sürüm olan Google Play Services'i cihazınıza indirip devam ediniz. İndirdikten sonra telefonunuzu USB kablo aracılığı ile beraber bilgisayara bağlayın ve indirdiğiniz APK dosyasını cihazınıza atın. Sonrasında ise telefonunuz üzerinden dosya yöneticinize gelerek APK dosyasının kurulumunu gerçekleştirin. Herhangi bir engel gelir ise Ayarlar bölümünden bilinmeyen kaynaklar seçeneğini aktif etmeyi unutmayın.

Bu işlemler sonrasında artık Google Assistant'ı resmi güncelleme gelmeden kullanma imkanına erişeceksiniz.





PAYLAŞ