Google Asistan'ın Kullanışlı Özellikleri! - Haberler - indir.com

Google Asistan'ın Kullanışlı Özellikleri!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-27 15:41:19
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Google Assistant Google tarafından geliştirilen ve Mayıs 2016'da Google I / O'da duyurulan akıllı bir kişisel asistandır. Google Asistan yeni eklediği özellikler sayesinde sizlere çok yardımcı olacaktır ve her zaman yanınızda olacaktır.İşte O Çok kullanışlı 5 Özellik;

1- Günaydın

Google Asistan?a Günaydın dedikten sonra,asistan evinizdeki ışıkları su ısıtıcısını hava durumunu güncel trafik bilgisini işe giderken nekadar geç kalacağınızı bile hesaplıyor ve sizi günün yoğun temposuna yetiştiriyor.

2- Evden Ayrılmak

İşe gitmeden önce Google, ben gidiyorum dediğinizde, evden ayrılma rutini başlar ve google tüm ışıkları klimayı kapatır gerekirse evinizin elektriğini bile keser. Asistan bu sayede Evde Bir şey Unuttummu Sorusunu Silip Atıyor!

3- Eve Giderken

"Google, eve geliyorum" dediğinizde google sizin yerinize evin ısısını perdelerini ışıklarını ayarlar ve siz gelene kadar eviniz sıcacık olur bu özellik sayesinde içiniz hep rahat gönlünüz sıcak oluyor!

4- Evdeyim

Eve vardığınızda "Google Evdeyim" Demeniz yeterlidir bu sayede Akıllı evinizin yönetilebilir tüm araçlarına erişim sağlayabilirsiniz ayrıca instagram üzerinden konum da paylaşabilirsiniz.

5- Yatma Zamanı

Son olarak ?Google, yatma zamanı" dediğinizde medya sesinizi değiştirmek, yarının hava durumu bilgisini ekranınıza yansıtmak ışıkları kapatmak elektiriği kesmek gibi birçok şeyi sizin yerinize yapar sizi bu dertlerden kurtarır ve Akşam telefonunuzu sessiz duruma getirilmesini istediğinizde telefonunuz sessiz moduna geçer sabah istediğiniz saat'de  ses açık moduna geri döner.





PAYLAŞ