Google Asistan sigara sensörü desteği aldı! - Haberler - indir.com

Google Asistan sigara sensörü desteği aldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın sesli asistanı olan Google Asistan, yeni aldığı geliştirme ve güncellemeler ile beraber yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise Google tarafından yayınlanan yeni bir güncelleme ile beraber sigara ve duman ile alakalı bazı önemli yenilikler keşfedildi. Buna göre Google Asistan sensör yeniliğinin kapalı alanlarda fayda göstereceği bir özelliğe kavuştuğu belli oldu. Akıllı ev sistemlerinde kullanımı artmaya devam eden sensörler ve sesli asistanlar, kirli hava ve duman algılamaları yapabiliyorlar. Bu sayede olumsuz durumlarda kullanıcıların önlem alması daha kolay olabilecek.

Google Asistan, sigara sensör özelliği kazandı

Google Haritalar artık restoranlardaki popüler yemekleri de gösterecek!Google Haritalar artık restoranlardaki popüler yemekleri de gösterecek!

Google, akıllı ev sistemleri için çalışmalarına devam ediyor. Artık Google Asistan cihazlarında yer alan sensörler bu noktada işe yarayacak. Öyle ki ev içerisinde sigara içildiği zaman sensörler sayesinde kullanıcılar bunu öğrenebilecek. Diğer  yandan ev içinde bulunan hava kirliliği de bu sayede daha iyi bir şekilde kontrol edilmiş olacak. Google, birçok türde akıllı ev sistemini destekleyen bu güncellemeyi sunarken, normalde ışığın açılıp kapanması gibi komut verilmesi gerekiyorken, artık sensörlere komut gereksinimi ortadan kalkacak. Anlık olarak Google Asistan tarafından durum kontrolü yapılabilecek.

Diğer yandan yetersiz oksijen miktarı, fazla karbonmonoksit gazının olması gibi durumunda da yine yazılım yardımcı olacak. Ayrıca sensörlerle izlenen güvenlik kameralarındaki hareket alanları da takip edilebilecek. Şuan için sınırlı sayıda cihaza getirilen Google Asistan güncellemesi, yakın zamanda daha geniş cihazlarda yer alacak.


Google konum hizmetleri bisikletçiyi suçlu çıkardıGoogle konum hizmetleri bisikletçiyi suçlu çıkardı
Google Konum Servisi Polise Veri Sağlıyor!Google Konum Servisi Polise Veri Sağlıyor!

PAYLAŞ