Google Asistan nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Google Asistan nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 09:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

İşletim sistemlerinde yer alan sesli asistanlar kullanıcı hayatını kolaylaştıran teknolojiler olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu sesli asistanları isterseniz kapatma seçeneğinizde bulunuyor. Google’ın geliştirmiş olduğu son teknolojiye sahip Google Asistan özelliğinin direkt bir şekilde açılması ve Asistan’dan gelen bildirimlerden sıkıldıysanız ise Google Asistan’ı devre dışı bırakma şansınız bulunuyor. Bu içeriğimizde ise sizlere Google Asistan’ı nasıl kapatarak devre dışı bırakabileceğiniz işlemlere bakacağız. Gelin şimdi Google Asistan’ı devre dışı bırakma adımlarına geçelim.

Google Asistan nasıl kapatılır?

Google Duo yeni özellikleriyle uygulama deneyimini arttırıyorGoogle Duo yeni özellikleriyle uygulama deneyimini arttırıyor

Android ekosisteminin önemli özelliklerinden birisi olan Google Asistan özelliği, ana ekranda butona basılı tutularak yada bu buton yukarı doğru kaydırılarak açılır. Google Asistan, ne yapmak istediğinizi sorar ve soracağınız sorular ile bilgiye kolay ve pratik bir şekilde erişebilirsiniz. Google Asistan özelliğini devre dışı bırakmak için ilk olarak cihaz kilidinizi açın. Ekranın altında yer alan ana ekran tuşuna basılı tutarak yukarı kaydırın. Asistan açıldıktan sonra bu ekranı büyütmek için yine ekrana dokunun. Ekran büyüdükten sonra sağ taraftaki profil fotoğrafınıza dokunun ve buradan Ayarlar menüsüne girin.

  • Ayarlar sayfasından üst başlıklarda yer alana Asistan’ı seçin. Ekranı aşağı doğru kaydırın ve Asistan Cihazları başlığı altındaki Telefon seçeneğine girin.
  • Gelen ekranda cihazınızdaki Google Asistan özelliğinin kapatmak için Google Asistan seçeneğinin yanındaki butonu devre dışı bırakın.
  • Yapacağınız bu işlemler ile Google Asistan’ı kolay bir şekilde devre dışı bırakabilirsiniz.



Google'ın yeni yapay zekası cinsiyetlere göre çeviri yapacakGoogle'ın yeni yapay zekası cinsiyetlere göre çeviri yapacak
Google yeni Pixel telefonlarında neden Samsung işlemci kullanmak istiyor?Google yeni Pixel telefonlarında neden Samsung işlemci kullanmak istiyor?

PAYLAŞ