Google, Android'e Otel ve Restoran Arama Özelliğini Getirdi - Haberler - indir.com

Google, Android'e Otel ve Restoran Arama Özelliğini Getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların web sitesi üzerinden bütçelerine uygun otel ve restoran arama yapabilmelerini sağlayan Google, bu arama özelliğini Android'e getirdiğini duyurdu.

Ayrıntılı arama sistemini bir süre önce kullanıcılara sunarak hayatlarını kolaylaştırma yolunda önemli adımlar atan teknoloji devi Google, kullanıcıların bir süredir faydalandıkları fiyata göre otel ve restoran arama özelliğini Android'e getirdi.

Google Search

Bu arama özelliği sayesinde kullanıcılar 'bana Antalya otellerini göster' gibi soruları yazarak ya da sesli komut yardımıyla ulaşabilecekleri sonuçlar üzerinde fiyat, puanlama, açık olduğu saatler ve tür parametrelerini istedikleri şekilde belirleyerek bütçelerine uygun olan restoran ya da otelleri kolay bir şekilde listeleyebilecekler.

Şimdilik sadece Amerika'daki Android kullanıcılarının yararlanabildiği arama özelliğinden, önümüzdeki günlerde tüm dünyadaki kullanıcılarda faydalanabilecekler.

Google'ın mobil cihazlar için yayınlanmış olan Google Arama uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ