Google+ Android'e Fotoğraf Temelli Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Google+ Android'e Fotoğraf Temelli Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünya devi arama motoru Google'ın hizmete açıldığı günden bu yana bir türlü popülerlik kazanamayan sosyal ağı Google+'ın Android uygulaması fotoğraf temelli özellikler ile birlikte güncellendi.

Kullanıcıların diğer sosyal ağlarda olduğu gibi farklı paylaşımlar yaparak birbirleri ile etkileşim içerisinde bulunmalarını sağlayan Google+, kısa bir zaman içerisinde herkesin kullanımına açılacağı duyurulan yeni bir güncelleme sayesinde farklı cihazlar arasında 'bozulmayan/tahribatsız' fotoğraf düzenleme desteğine kavuştu. Gelen bu destek sayesinde kullanıcılar masaüstü bilgisayarlarında düzenlemeye başladıkları bir fotoğrafı akıllı telefon ya da tabletleri üzerinde devam edebilecekleri gibi son değişiklikleri tamamlayabilecekler.

Google+ Android Uygulaması

Ayrıca yeni fotoğraf düzenleme araçlarının da yer aldığı güncellemede kesme, döndürme, tek dokunma filtreleri ve Drama, Retrolux, HDR Space gibi fotoğraf geliştirme seçenekleri de yer almakla beraber fotoğraf kütüphanesini tek bir pencerede gösterebilme ve günlere göre fotoğraf sıralama gibi özelliklerde bulunuyor.

Güncellenen Google+ Android uygulamasını ve önümüzdeki günlerde aynı güncellemenin gelmesi beklenen diğer Google+ uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ