Google Android Wear Duyuruldu - Google I/O 2014 - Haberler - indir.com

Google Android Wear Duyuruldu - Google I/O 2014

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Android Mühendislik Direktörü David Singleton Android Wear'ın özelliklerini LG'nin akıllı saati üzerinden örnekler vererek açıkladı. Ve saat an itibariyle Google Play'de satışa sunuldu.

Android Wear ile Google akıllı telefonların cepten daha az çıkmasını ve cihazların yükünü azaltmayı hedefliyor. Kullanıcıların saate anlaşılır bir şekilde konuşarak sesli arama yapabileceği Android Wear'da bildirimler okunduktan sonra ekrandan ve eş zamanlı olarak telefonun ekranından da kaldırılıyor. Ayrıca kullanıcılar gelen aramaları saatin ekranında görebilecek ve yanıtlama veya geri çevirme şansına sahip olacaklar.

Android Wear kullanıcıları rahatsız edilmek istemedikleri durumlarda saatin ekranını yukarıdan aşağıya doğu kaydırarak rahatsız etme modunu seçebiliyorlar. Bununla birlikte Android kullanıcıları cihazlarında bulunan müzikleri saat üzerinden kontrol edebiliyorlar.

Moto360 ile birlikte bugün itibarıyla Samsung Gear Live ön siparişe sunulacak. Ayrıca LG G Watch'da ABD Google Play'de an itibariye satışa sunuldu.





PAYLAŞ