Google Android Auto 5.3 güncellemesiyle performansı arttırıyor - Haberler - indir.com

Google Android Auto 5.3 güncellemesiyle performansı arttırıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-06 17:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

İşletim sistemi devi Google, otomobillerde yer alan multimedya sistemlerine entegre olarak çalışabilen uygulaması Android Auto için yeni bir güncelleme sundu. Her güncelleme ile beraber kullanıcılarına yeni özellikler sunan Google, Android Auto’nun bu yeni güncellemesi ile beraber ise uygulamanın daha çok performansına odaklanarak performans iyileştirmeleri yaptığı gözüküyor. Google’ın sahip olduğu popüler mobil işletim sistemi Android, sadece akıllı telefonlarda değil akıllı ev sistemleri haricinde destek sunan otomobil modellerinde dahi bulunuyor. Akıllı araçlarda ise bu sistemi Android Auto olarak görüyoruz.

Araçlarda yer alan multimedya sistemi ile entegre bir şekilde çalışan uygulama Android Auto, uzun bir süredir kullanıcıların hayatını kolaylaştırması ile biliniyor. Google Asistan desteği ile çalışan Android Auto, standart Android arayüzüne göre daha büyüm simgelere sahip olarak sürücülerin araç kullanımında işlemleri kolay gerçekleştirmesini sağlıyor.

Xiaomi MIUI 12 arayüzü dağıtılmaya başlandıXiaomi MIUI 12 arayüzü dağıtılmaya başlandı

Android Auto güncellendi ve performansı artırıldı

Android Atuo için Google tarafından bir güncelleme yayınlandı. Android Auto 5.3 güncellemesinin sürüm notları, Google’ın yeni bir özellik sunmaktan daha çok performans iyileştirmelerine yönelik içerikler sunduğu gözüküyor. Android Auto 5.3 güncellemesi ile beraber uygulamanın eskisinden daha duyarlı ve akıcı bir hale gelmesi sağlanmış durumda. Kurulu olduğu cihazın gücüne göre performans gösteren uygulama, yeni güncelleme ile telefonlardan bağımsız bir şekilde daha iyi performansa sahip oldu.

Android Auto’nun yeni güncellemesini yükleyen kullanıcılar, Android Auto’nun daha çok uygulama geçişlerinde eskisinden daha hızlı ve akıcı olduğunu ifade ediyorlar.


Google Stadia, Android TV’de 4K HDR yayın desteğine kavuşuyorGoogle Stadia, Android TV’de 4K HDR yayın desteğine kavuşuyor
Galaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandıGalaxy Note 9 için beklenen One UI 2.1 tarihi açıklandı

PAYLAŞ