Google, Android 11 tanıtımını ertelemek zorunda kaldı - Haberler - indir.com

Google, Android 11 tanıtımını ertelemek zorunda kaldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 17:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Android dünyasının en son sürümünü tanıtmaya hazırlanan dünya teknoloji devi Google, yeni özellikleri duyurmak için her ne kadar heyecanlı olduğunu ifade etse de Amerika'da çıkan isyanlar sebebi ile etkinliği erteledi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin çok sayıda şehrinde halen devam etmekte olan protestolar, silahsız George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınması sırasında öldürülmesinin ardından patlak vermişti. Bununla tetiklenen ve çığ gibi büyüyen protestolar ülke çapına yayıldı ve siyahlar, uygulandığını savundukları ırkçılığa karşı son çözüm olarak şiddeti görüyorlar. Bu kadar karmaşanın arasında Google, tanıtımını yapacağı Android 11 betası ile ilgili olarak elbette ki pek fazla konuşamadı. Firma, yapmış olduğu açıklama ile yapılması planlanan etkinliğini tarih vermeden erteledi.

Google anksiyete bozukluğunu teşhis edecek yeni bir özellik yayımladıGoogle anksiyete bozukluğunu teşhis edecek yeni bir özellik yayımladı

We are excited to tell you more about Android 11, but now is not the time to celebrate. We are postponing the June 3rd event and beta release. We'll be back with more on Android 11, soon. — Android Developers (@AndroidDev) May 30, 2020

 Açıklamasında “Şimdi kutlama yapma zamanı değil. Yeni sürümle ilgili çok heyecanlıyız ve daha sonra kesinlikle bir tanıtım olacak” diyen Google, belirli bir tarih vermedi.

Google’ın etkinliği düzenleyeceği Bay Area, protestolar sebebiyle karışıklıklardan nasibini almış durumda ve firma, bu durumdan ötürü etkinliğe kimsenin gelmeyeceğini fark ederek yapılması gerekeni yapmış gibi görünüyor.



PAYLAŞ