Google Analytics'e Benchmark Raporu Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Google Analytics'e Benchmark Raporu Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Google, Analytics servisiyle ilgili yaptığı bir duyuruyla önümüzdeki haftalarda yeni 'Benchmark Reports' yani Benchmark Rapor özelliğini yayına alacağını açıkladı. Bu özellik verilerini Google ile anonim paylaşan kullanıcılara özel olacak.

1600 endüstri kategorisi, 1250 pazar ve 7 farklı ölçekten alınan engagement oranlarıyla satın almaları sunacak olan yeni rapor özelliği sayesinde kullanıcılar; kanal, konum ve cihaz kategorisine göre verilere ait analiz sonuçlarına kolaylıkla ulaşabilecekler.

Ayrıca kullanıcıların internet sitesinde hangi sayfaların daha çok ziyaret edildiğini gösteren 'heat map' özelliğinin de dahil edileceğini açıklayan Google, Benchmark Raporu özelliğinin ilk olarak tatil için ev kiralama hizmeti sunan Twiddy.com adlı serviste kullanılmaya başlandığını duyurdu. Örnek rapor görselini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Google Analytics Benchmark

Yeni rapor Google Analytics sayfasının 'Audience' bölümünün altında görülebildiği gibi admin sayfası üzerinden 'Google ve diğerleriyle anonim olarak paylaş' kutucuğunu işaretlediğinizde raporlara erişebileceksiniz.

Google Analytics servisinin Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için yayınlanan mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Kaynak:marketingland





PAYLAŞ