Google Altarnatifi Taraycılar - Haberler - indir.com

Google Altarnatifi Taraycılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 13:57:01
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Bilirsiniz aslında en sık kullanılan tarayıcılar Google,Edge,İnternet Explorer gibi bilindik uzun süredir kullanılan tarayıcılardır. Ama internet sadece bunlardan ibaret değildir bilmediğiniz daha doğrusunu bilmediğimiz birçok tarayıcı var hatta bazıları bunlardan daha çok performans sağlayabiliyor.İşte O Tarayıcılar;

1- Cyberfox

Özel bir Firefox sürümü diyebiliriz.Tarayıcı 64Bit olduğu için daha fazla performans sağlayabilir. Tarayıcının bir dikkat çeken özelliğiyse şuanki Firefox eklentilerini desteklemesi. 64 bit sistemlerde Firefox kullanmak isteyenler için gayet uygun.

2- Tor

Tor tarayıcı size fazla yabancı gelmeyebilir. Bu tarayıcıda çok güvenli ve hızlı bir şekilde internete erişebilirsiniz. Tarayıcı  64 Bit sürümlerde çok iyi performans sağlamaktadır.

3- SRWare Iron

Google Chrome'un, Chromium açık kaynak kodu projesi gibi bir yazılım. Yani, Chrome'dan alıştığımız hız ve performans burada da var, fakat SRWare Iron daha fazla günveli olduğunu vaad etmekte.

4- Comodo Dragon

Comodo Dragon da Google Chrome gibi sağlam bir temel üzerine kurulu, fakat daha fazla güvenlik özelliği sunuyor. Tarayıcı, geçersiz SSL sertifikalarını, çerezleri ve diğer web casuslarını buluyor ve bunları otomatik olarak engelliyor.





PAYLAŞ