Google adwords Google Ads oldu - Haberler - indir.com

Google adwords Google Ads oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-28 15:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz günlerde Google'nin reklam platformundan sorumlu olan başkan yardımcısı Sridhar Ramaswamy gerçekleştirilen bir basın toplantısında bazı açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu açıklamalarda Ramaswamy, reklam ve pazarlama alanlarında yeniliğe gideceklerini açıkladı. Bakıldığında sadece bir isim değişikliği gibi görünse de yenilikler genel anlamda güzel gelişmeler getireceğe benziyor. Sridhar Ramaswamy yapmış olduğu açıklamaya ek olarak şu sözleri sarf etti; " Daima satın aldığımız platformların da etkisiyle kullanıcı kitlemizde kafa karıştırıcı bir durumun olduğunun farkındayız." dedi. Bu isim değişikliğinin gerçekleştirilmesinin de sadece isim farklı olmasının değil farklı planlarında içerisinde olduğunun bir göstergesi olduğunu akıllara getiriyor.

Google reklam ürünleri 3 ana markaya ayrıldığı belirtiliyor. Bu kapsamda ilk etapta Google Adwords olarak adlandırılan platformun Google Ads'e dönüştürülüyor. Dönüştürülen bu platformun Google'nin farklı her alanda reklam yapabilmesine olanak sağlayabilecek. Bunu açacak olursak Youtube reklamları, arama motoru reklamcılığı, uygulama marketi reklamlarından haritalarda ki reklamlar da dahil yelpaze gibi bir alanı kapsayacağı açıklanıyor. Bunun basit bir isim değişikliğinden ayrı bir durumun olduğu akıllara geliyor.

 

Google'nin amacının reklam verenler için tek ve en iyi biçimde yönlendiren bir platform olmaya çalışıyor. Bu kapsamda akıllı rakamlar ile en iyi şekilde yönlendirilmenize imkan sağlanacak.

İkinci marka ise DoubleClick Digital Marketing ve Google Analytics 360 olarak bilinen platformların bir araya gelmeleri ile oluşan Google Marketing Platformu oluyor.

Üçüncü marka ise; Google Ad Manager. DoubleClick Ad Exchange ve DoubleClick for publishers araçlarının birleşmesi ile oluşuyor. Bu birleşmenin üzerinden 3 yıl geçtiği söylenenler arasında yer almakta. Ürün yöneticisi ise Jonathan Bellack oluyor.

 





PAYLAŞ