Google, 2019'un en iyi uygulama ve oyununu açıkladı - Haberler - indir.com

Google, 2019'un en iyi uygulama ve oyununu açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-03 16:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Google’ın mobil işletim sistemi olan Android platformu için yılın en iyileri seçildi. Her yıl gerçekleştirilen bu rapor ile yılın oyun ve en iyi uygulamaları kamuoyu ile paylaşılıyor. Google tarafından yapılan yeni açıklamalar ile beraber ise 2019’un en iyi oyunu Call of Duty: Mobile olmayı başardı. En iyi uygulama ise Ablo uygulaması oldu. ABD merkezli teknoloji şirketi Google, Android ekosisteminin en iyilerini belirledi. Google tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda, tahmin edildiği üzere yılın oyunu Battle Royale yapısı ile kullanıcıların beğenisini kazanan Call of Duty:Mobile oldu.

Android Yılın Oyunu ve Uygulaması Belli Oldu

Call of Duty: Mobile oyunculuarının çok beklediği özellik geldiCall of Duty: Mobile oyunculuarının çok beklediği özellik geldi

Yapılan açıklamalara göre 2019 yılının en iyi oyunu oyunseverleri zorlayan bir yapım ile beraber eğlenceli olmasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca herkes tarafından erişilebilir olma kriteri de yine Call of Duty için oldukça uyuyor. 2019’un en iyi mobil uygulamasına gelecek olursak ise yeni bir sosyal ağ olan “Ablo” seçilmiş durumda. Ablo kategorisinde birçok benzer uygulama olmasına rağmen, rakiplerini geride bırakarak en iyi olmayı başarıyor. Google tarafından yapılan açıklamaya göre Ablo’nun göze çarpan bir yapısı olduğu belirtiliyor ve iyi tasarımı ile beraber uygulamanın güzel düşünülmüş olması belirtiliyor.

Özellikle PUBG gibi köklü bir yapıma rakip olarak gelen Call of Duty: Mobile oyununun en iyi seçilmesi sürpriz olmadı diyebiliriz. Bakalım bu yapımlarda ilerleyen dönemlerde ne gibi yenilikler olacak göreceğiz.


Call of Duty: Modern Warfare için ücretsiz içerik müjdesiCall of Duty: Modern Warfare için ücretsiz içerik müjdesi
Call of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecekCall of Duty: Modern Warfare'e yeni Gunfight modları eklenecek

PAYLAŞ