Google 20. yaşını kurulduğu garajda kutluyor - Haberler - indir.com

Google 20. yaşını kurulduğu garajda kutluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-27 14:15:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Google 27 Eylül'de 20. yaşını kurulduğu garajda kutlayacak. Bu kutlama arasında şirket, garajı sanal tur ile gezdirecek.

Google 20. yaşını kurulduğu garajda kutluyor

4 Eylül 1998 tarihinde kurulan Google, on yılı aşkın süredir 27 Eylül'de doğum gününü kutluyor. Bugün de Google 20'nci yılını kutlayacak. Bu önemli gün için çeşitli interaktif içeriklerde kullanacak. Google'ın ana sayfasında aradan geçen önemli yılları ve olayları hatırladığı bir doodle gösteriliyor. Aynı zamanda sürpriz yumurta arama terimlerinin zaman kapsülü, şirketin kurulduğu garajda sokak görünümü ve tur atmaya olanak sağlıyor. Google Görsel Arama'nın yenilenen masaüstü tasarımı da kutlama etkinlikleri arasında yer alıyor. Video doodle sayesinde Google'ın hayatımızda bulunduğu 20 yılda dünyada nelerin olup bittiğini, nelerin konuşulduğunu hatırlama fırsatı buluyoruz. 

Google Home Hub, dokumatik ekranıyla birlikte geliyor!Google Home Hub, dokumatik ekranıyla birlikte geliyor!

Kurucular Larry Page ve Sergey Brin'in ilk ofis olarak kullandıkları Susan Wojcicki'nin Menlo Park'taki garajı ise geçmişe dair pek çok detayı içeriyor. Bu garaj, 1998 tarihinde olduğu gibi görünmesi için büyük titizlikle oluşturulmuş ve buradaki sokakta gezebileceğiniz bir sanal tur yaratılmış.

Ofiste 90'lı yıllardan kalma birçok elektronik cihaza ve haberleşme aygıtlarına rastlayabilirsiniz. Bu açıdan sadece dünya devinin olduğu mekana değil, 90'ların teknoloji dünyasına da yolculuk yapma fırsatınız olacaktır. Eğer yeteri kadar zamanınız var ise ofiste gezinirken her kapıyı açabilir, tüm detaylara bakabilirsiniz. Mutlaka ilginç şeylerle karşılacağınıza eminiz.


Google, 3 otomobil deviyle anlaşmaya vardıGoogle, 3 otomobil deviyle anlaşmaya vardı
Google'a 93 milyon Türk lirası ceza kesildiGoogle'a 93 milyon Türk lirası ceza kesildi
Rekabet kurumundan Google bir para cezası dahaRekabet kurumundan Google bir para cezası daha

PAYLAŞ