Goodgame Big Farm'a Büyük Güncelleme Geldi - Haberler - indir.com

Goodgame Big Farm'a Büyük Güncelleme Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

GoodGame Empire yapımcıları tarafından geliştirilen online çiftlik yönetim oyunu Goodgame Big Farm, bugüne kadar yapılmış en büyük güncellemesini alarak çiftlik oyunlarını seven oyunculara yeni görselleri ve içerikleri ile sunuldu.

GoodGames Studios tarafından ortaya çıkarılan ve oldukça popüler olan çiftlik oyunu Big Farm'da kendi çiftliğinizi oluşturarak en güzel meyve ve sebzeleri yetiştirebilir ve aynı zamanda hayvancılık ile de uğraşarak hem para kazanmak hem de çiftliğinizi genişletmek için çaba harcıyorsunuz.

GoodGame Big Farm Oyna

Çiftlik temalı bir simülasyon oyunu da diyebileceğimiz Goodgame Big Farm adeta yeniden tasarlanarak oyunculara sunuldu. Oyun içerisinde çiftlik sahipleri artık otlak, sera, uçaklar için pist, liman ve fener gibi öğelerin bulunduğu sahil şeridini kendi çiftliklerinin hemen yanında görebilecekleri gibi serada bulunan bir çok yeni tohumu kullanabilecek ve limana düzenli olarak gelen bir gemiyi de oyun içerisinde bulabilecekler. Hayvancılıkla uğraşan oyuncular ise otlakta at üretebilecekler. 

Goodgame Big Farm için gelen yeni güncelleme için açıklamalarda bulunan Goodgames Studios İşgeliştirme Müdürü Çağlar Eğer ?Oyuncularımıza heyecan verici içerik ve çiftliklerinde eğlenmelerini sağlayacak bir şeyler sunmak istiyoruz. Yeni çiftlik ortamı oyuna derinlik katmamıza izin veriyor ve Goodgame Big Farm?ı görsel olarak çok daha çekici kılıyor? diyerek yapılan güncellemeyi tüm online oyunculara müjdeledi.

Gelen güncelleme sonrasında hem görsel açıdan hem de içerik bakımından oldukça eğlenceli bir yapıya sahip olan Goodgame Big Farmburaya tıklayarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ