GOG Galaxy 2.0, Epic Games Store desteğine kavuştu - Haberler - indir.com

GOG Galaxy 2.0, Epic Games Store desteğine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-21 16:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz sene beta sürümü ile piyasaya sürüldüğü andan itibaren birçok platform için entegrasyon sağlayan GOG Galaxy 2.0, bugün itibari ile resmi bir şekilde Epic Games Store desteğine kavuştu.

Polonya merkezli video oyunu ve dijital dağıtım şirketi CD Projekt tarafından geliştirilen GOG Galaxy, geçtiğimiz sene Galaxy 2.0 beta sürümü ile büyük bir yeniliğe gitmişti. Yaklaşık 5 aylık beta sürecinin ardından açık beta sürümüne geçtiğimiz aralık ayı içerisinde kavuşan platform, temel anlamda sahip olduğunuz bütün dijital oyunları yalnızca bir çatı altında toplayarak büyük bir kolaylık sunmayı hedefliyor.

Samsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldıSamsung Galaxy M31s'in tasarımı ve çıkış tarihi sızdırıldı

Galaxy 2.0 beta sürümünün yayınlamasından şimdiye kadar başlatıcıya, GOG dışındaki platformlardan oyunlar eklemenize izin veren birçok topluluk entegrasyonu yapıldı ancak yalnızca Xbox Live için resmi bir destek bulunuyordu. Bugün bir açıklama yayınlayan şirket, GOG Galaxy 2.0'ın resmi Epic Games Store desteği aldığını duyurdu.

GOG Galaxy 2.0, Epic Games Store desteğine kavuştu

Epic Games Store ile GOG arasındaki ortaklıktan bahseden Epic Games Store Genel Müdürü Steve Allison, bu konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

Epic Games Store entegrasyonunun GOG Galaxy 2.0’a gelmesinden heyecan duyuyoruz.

Söz konusu bu ortaklığın PC mağazaları arasındaki duvarları yıkmak için önemli bir adım olduğunu dile getiren genel müdür; bu sayede oyuncuların, oyunları aldıkları platformlardan bağımsız olarak kitaplıklarını yönetebileceklerini belirtti.

GOG Galaxy 2.0, kullanıcılara tüm oyunlarını tek bir kitaplıkta göstermenin yanı sıra yine aynı platform üzerinden oyunları başlatma ya da yükleme imkanı sunuyor. Oyunu oynayan oyuncular, GOG Galaxy 2.0 ile birlikte ayrıca oyun geçmişi, skor tablolarını ya da oyunların genel görünümünü de görebiliyorlar. Şirket, ilerleyen zamanlarda farklı platformlardaki arkadaşlarınızın çevrimiçi durumunu görebileceğiniz yeni özellikleri de başlatıcısına eklemeyi planlıyor.


Epic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli olduEpic Games ‘in bu hafta sunacağı ücretsiz oyun belli oldu

PAYLAŞ