GoDaddy WhatsApp Türkçe müşteri desteği sunuyor - Haberler - indir.com

GoDaddy WhatsApp Türkçe müşteri desteği sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-14 12:00:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Türkiye'de önemli bir müşteri kitlesine sahip olan GoDaddy, yaptığı yeni basın açıklaması ile WhatsApp üzerinden Türkçe olarak müşteri desteğinin sunulacağını belirtti. 

Türkiye'de küçük işletmelerin internet ortamına taşınması ve dijital dönüşümünü gerçekleştirmesi adına önemli bir program başlatan GoDaddy, yaptığı açıklamaları ile Türkiye'de oldukça dikkat çekmişti. Kampanyalı fiyatları ve uygun hizmetleri ile Türkiye'den ilgi gören şirket, yeni açıklamasında ise artık Türkçe destek ekibinin telefon hattı ve canlı sohbet gibi desteklere ek olarak WhatsApp üzerinden de hizmet vereceğini açıkladı. Böylece kullanıcılar cep telefonları üzerinden yazılı olarak kolay bir şekilde destek talep edebilecek ve GoDaddy’de dil problemi yaşamayacak.

GoDaddy WhatsApp hizmeti neler sunuyor?

Basın açıklamasında yer alan detaylara göre Pazartesi ile Cuma günleri arasında sabah 09.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında Türkçe destek ekibinden yardım alınabilecek. WhatsApp dışında telefon ve canlı destek hattı üzerinden de destek almaya devam edebilecek Türkiye'deki kullanıcılar, sorularında, bilgi ihtiyaçlarında ya da aldıkları hizmetler ile ilgili diğer teknik detaylarda hızlı bir şekilde şirketten destek talep edebilecek. 

Mevcut yeniliğin sunulmasında mobil kullanımının oldukça önemli olduğunu belirten GoDaddy Türkiye ve MENA Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber, konuyla ilgili olarak: “Son verilere göre Türkiye’de nüfusun yüzde 73,4’ünü mobil internet kullanıcıları oluşturuyor ve WhatsApp yüzde 87,5’lik bir oranla en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında üçüncü sırada yer alıyor. [1] İnsanlar bilgi, hizmet ve ürün aramak için cep telefonlarını kullandıklarından, markamızla WhatsApp üzerinden iletişim kurma talebinde de bir artış gördük. Artık insanlar bu bildikleri uygulamadan ayrılmak zorunda kalmadan Türkçe destek ekibimizden ihtiyaç duydukları yardımı alabilecekler ve hatta destek ekibimizin, GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları planlarından birini satın alan müşterilerimize ücretsiz başlangıç sitesi kurduğu teklifimizden de yararlanabilecekler.” dedi.

Web site sahiplerine de WhatsApp desteği sunulacak

GoDaddy mevcut hizmeti ile önemli bir örnek olduğu gibi web site sahibi olarak müşterilerine de WhatsApp desteği sunabileceğini belirtiyor. Bu bakımdan GoDaddy hazır web sitesi hizmetinden yararlanan kullanıcılar, mevcut menülerde yer alacak WhatsApp düğmesi seçeneğini kullanarak kendi web sitelerine WhatsApp desteğini ekleyebilecek. Böylece tıpkı GoDaddy’de olduğu gibi kullanıcılar müşterileri ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilecek. 





PAYLAŞ