GoDaddy, web siteleri ve pazarlama araçları için

GoDaddy, web siteleri ve pazarlama araçları için "Randevular ve Hizmetler" özelliğini Türkiye’de kullanıma sundu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-29 12:32:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin müşteri edinmesine yardımcı olmak için web siteleri + pazarlama araçları çözümüne ‘Randevular ve Hizmetler’ özelliğini eklediğini duyurdu.

 
Dünyanın pek çok yerine girişimcilerin online dünyada başarılı olabilmeleri için  gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy, web siteleri + Pazarlama araçları çözümüne ‘Randevular ve Hizmetler’ özelliğini eklediğini duyurdu. GoDaddy, bu özelliği Türkiye’deki küçük işletme sahipleri ve girişimcilere müşteri edinebilmeleri ve kazandıkları müşterileri korumaları için yardımcı olmak amacıyla eklediğini dile getirdi. GoDaddy Randevular ve Hizmetler özelliği, Türkiye’deki oteller, güzellik salonları, kuaförler, spor salonları gibi küçük işletmelerin 7 gün 24 saat internet üzerinden randevu alabilmelerini, randevularını yönetmelerini ve popüler takvimlerle senkronize etmelerini sağlıyor. 

Office 365 için Microsoft ve GoDaddy Ortak OlduOffice 365 için Microsoft ve GoDaddy Ortak Oldu

 
Konuyla ilgili açıklama yapan GoDaddy Türkiye, MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber “GoDaddy olarak küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin işlerini online ortamda kurmalarına, yönetmelerine ve büyütmelerine yardımcı olmaya odaklanıyoruz. Türkiye’deki hizmet bazlı işletmelerin çoğunluğu randevu planlamaya çok fazla enerji ve kaynak yatırıyor. Cevapsız çağrılar, çok sayıda e-posta ve SMS, takvimlerde meydana gelebilecek hatalar randevuların kaçırılmasına neden olabiliyor ve bu da işletmelerin başarısını olumsuz etkileyebiliyor. Web Siteleri + Pazarlama Araçları çözümümüze Randevular ve Hizmetler özelliğini ekleyerek işletmelerin her şeyi web sitelerine entegre ederek tek bir platform üzerinden kolayca online randevu almalarını, takvimlerini senkronize etmelerini ve randevu teyidi almalarını kolaylaştırıyoruz.” dedi. 

Müşteriler kolayca randevu alabiliyor 

 Randevular ve Hizmetler sayesinde müşteriler bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından bir  işletmenin web sitesine girerek hızlı ve kolay randevu alabiliyorlar. Apple, Google ve Microsoft gibi popüler takvimler için iki taraflı takvim senkronizasyonun sağlaması sayesinde “Randevular ve Hizmetler” hem masaüstü bilgisayarlar, hem de mobil cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.  İşletme sahipleri çifte rezervasyonun önüne geçebilmek için randevuları takvimlerinde ya da web sitelerinde kolayca görüntüleyebiliyor. “Randevular ve Hizmetler” aynı zamanda hem işletme sahipleri, hem de müşterilere otomatik yazılı bildirimler ve e-posta hatırlatmaları gönderiyor ve bu sayede randevuların unutulması gibi aksaklıkların önüne geçiyor. “Randevular ve Hizmetler” özelliği ile Türkiye’deki küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin yapabilecekleri şöyle: 

GoDaddy profesyonel E-Posta sistemini Türkiye'ye sundu

  • Randevu için müsait oldukları ve olmadıkları zamanları belirlemek 
  • Hem kişisel, hem de iş planlarını kolaylıkla yönetebilmek için kişisel ve iş takvimlerini senkronize etmek 
  • Hepsini teker teker eklemek zorunda kalmadan, kolayca tekrar eden hizmetler, dersler ve etkinlikler oluşturmak 
  • Birden fazla ders, etkinlik veya randevu seçeneği sunmak 
  • Müşterilerine otomatik olarak yaklaşan randevuları ile ilgili SMS veya e-posta hatırlatmaları yollamak 
  • İletişim bilgiler, geçmiş ve gelecek randevuları gibi bilgilere erişim ile müşteri ve randevu yönetimini kolaylıkla yapmak 

GoDaddy’nin güçlü bir online varlık oluşturulmasına yönelik Web Siteleri + Pazarlama Araçları çözümüne eklenen en yeni özelliklerden biri olan “Randevular ve Hizmetler”, Web Siteleri + Pazarlama Araçları, Randevular ve Hizmetler’e ek olarak küçük işletme sahipleri ve girişimcilerin web sitelerini iyileştirmelerine ve performansını artırmalarına yardımcı olacak GoDaddy InSight ve Bağlantılar gibi yeni özelliklere de sahip. 


Alan Adı Kayıt Şirketi GoDaddy Halka Açıldı!Alan Adı Kayıt Şirketi GoDaddy Halka Açıldı!
Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!
Google Benim İşletmem, GoDaddy'e Eklendi!Google Benim İşletmem, GoDaddy'e Eklendi!

PAYLAŞ