GoDaddy profesyonel E-Posta sistemini Türkiye'ye sundu - Haberler - indir.com

GoDaddy profesyonel E-Posta sistemini Türkiye'ye sundu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-02 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sadece domain ve sunucu hizmetleri ile değil kullanıcıların tüm ihtiyaçlarına yönelik servisler sunmaya devam eden GoDaddy, yeni Profesyonel E-posta ürününü Türkiye için kullanıma sundu. Sunulan bu Profesyonel E-posta sistemi sayesinde küçük işletmeler ve yeni girişimciler alan adlarına uygun e-posta adresleri oluşturabilecekler. Bu sayede daha verimli bir yönetim ve birçok yerleşik araçtan faydalanabilecekler. Bu yeni e-posta sistemi sahip olduğu modern yenilikçi tasarımı ve kolay kullanım arayüzü ile verimlilik odaklı bir yapı sunuyor. GoDaddy Türkiye ve MENA Bölge Direktörü Selina Bieber, “Yeni GoDaddy Profesyonel E-posta ile Türkiye’deki girişimciler ve küçük işletme sahipleri daha profesyonel görünerek itibarlarını yükseltebilir, online varlıklarını güçlendirebilirler. GoDaddy olarak yeni Profesyonel E-posta ürünümüzle onlara işletmelerini tanıtmak,müşterileriyle daha profesyonel bir şekilde etkileşim kurmak konusunda yardımcı olmaya odaklanıyoruz,” sözlerini dile getirdi.

GoDaddy’den Yeni E-Posta Sistemi

Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!Domain Yatırımcıları için GoDaddy Investor Uygulaması Yayınlandı!

Profesyonel E-posta sistemleri sayesinde işletmeler şirket isimlerini e-posta adreslerinde yer verebiliyorlar. Bu sayede kurum daha profesyonel bir şekilde gözüküyor ve müşteriler ile olan bağ biraz daha güçlü gerçekleşmiş oluyor. Yine işini yeni kuracak olanlar için de avantajlı bir araç haline geliyor. GoDaddy’nin bu e-posta sistemi modern ve temiz bir arayüz ile geliyor. Ayrıca responsive tasarımı ile tüm cihazlar ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. Bu noktada bilgisayar, mobil ve tablet cihazlarında kolay bir kullanım söz konusu oluyor.

Ayrıca GoDaddy E-posta Apple Mail, Outlook ve Android mail uygulamaları dahil olarak birçok e-posta okuyucuları ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. E-postanızı ve takviminizi dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca sistem sürükle-bırak, metin arama ve önizleme gibi reklamsız ve sade bir arayüz sunmayı başarıyor. GoDaddy Profesyonel E-posta planı aylık 4.99 TL’den başlayan fiyatlarla yer alıyor. Her iki planda 90 günlük arşiv, birinci sınıf güvenlik ve spam filtreleme detayları ile geliyor.

Kişisel plan

Ekip plan

İşletmenizin düzgün faaliyet göstermesini sağlamak için idealdir.

Ekibinizdeki herkesle iş birliği kurmak için harikadır.

Alan adınızla eşleşen e-posta adresi

10 GB e-posta depolama alanı

Mobil cihazlarla uyumlu web posta

Takvim, kişiler, görevler

Tercih ettiğiniz e-posta uygulamasıyla çalışır

Alan adınızla eşleşen e-posta adresi

25 GB e-posta depolama alanı

Mobil cihazlarla uyumlu web posta

Takvimleri ve kişileri ekibinizle paylaşın

Ekip üyelerinize görev atama

Tercih ettiğiniz e-posta uygulamasıyla çalışır

 


Google Benim İşletmem, GoDaddy'e Eklendi!Google Benim İşletmem, GoDaddy'e Eklendi!

PAYLAŞ