God of War'ın nerede geçeceğine dair detaylar paylaşıldı - Haberler - indir.com

God of War'ın nerede geçeceğine dair detaylar paylaşıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-01 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2016 yılında duyurulan God of War, duyurulmasının ardından kayıplara karıştı. Oyun severlere oyun hakkında pek bir bilgi verilmedi ve bu durum oyunun daha çok merak edilmesine neden oldu. Zaman zaman oyuncular, oyunun geliştirilme aşamasında problem olabileceği düşüncesine kapıldılar. Fakat birkaç gün önce konuyla alakalı geliştirici ekipten açıklama geldi ve oyunun gelişim aşamasında hiçbir problem olmadığı, tersine her şeyin gayet yolunda gittiği ifade edildi. Yeni oyunla alakalı, oyunun çıkış tarihinin de yaklaşmasıyla beraber ufak tefek bilgiler paylaşılmaya başlandı. God of War'ın, nerede geçeceğine dair bilgi verildi.

E3 2016 sırasında oyuncular duyurulan God of War, oyuncularda büyük heyecan yaratmayı başaran bir oyun oldu. Hakkında bugüne kadar pek bir bilgi paylaşılmayan God of War'ın detayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden oyunun yönetmenine  bir soru yöneltildi. Soru da  Ragnar Lodbrok ve Björn Járnsí'a oyunda yer alacak mı diye soruldu ve yönetmenin verdiği cevaba göre iki isim de oyunda yer almayacak. Buna neden olarak da, oyunun ilk Vikingler'den öncesinde geçiyor olması gösterildi. Buradan da anlaşıldığı üzere oyunun geçeceği zaman dilimi Vikingler'in de dışına çıkacak. Sunulacak yeni dünyanın nasıl olacağı da merak edilmeye başlandı.

Oyunun eski oyunlarına bakıldığında, içerisinde oldukça kan ve şiddet barındırdığı görülüyordu. Son çıkan oyunlarda ise bu oldukça aza indirildi. Fakat bu oyunda yeniden kan ve şiddetin oyunda yer alacağı düşünülüyor.





PAYLAŞ