God of War'a New Game+ modu geliyor - Haberler - indir.com

God of War'a New Game+ modu geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-09 18:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Son zamanların en sevilen yapımlarından God of War için beklenen New Game+ modu geliyor.

2018 yılı içerisinde bugüne kadar çıkışını gerçekleştiren oyunlar arasında isminden en çok söz ettiren yapımlardan biri God of War oldu. God of War ilk çıktığı günden bugüne dek, gündemdeki yerini korumayı başardı. Serinin en sevilen oyunu olarak nitelendirilen God of War PS 4 platformuna özel olarak çıktı ve platform üzerinde de rekora imza attı. Oyun hakkında oyuncuları heyecanlandıracak gelişmelerin haberleri verilmeye de devam ediyor. God of War için yayınlanması beklenen New Game+ modundan ses geldi. Yeni modla ilgili olarak, Sony tarafından açıklama yapıldı ve modun çıkış tarihi verildi.

God of War New Game+ modu detaylandırıldı

New Game+ modu, beraberinde pek çok yeniliği getirmeye hazırlanıyor. Sony Interactive Entertainment tarafından beklenen modun tarihi açıklandı ve moda dair bilgiler verildi. Verilen bu bilgilere göre;

Oyuncular maceraya daha önceden kazandıkları güç ve zırhlarla yeniden başlayacak. Fakat mücadele ettikleri düşmanların seviyeleri daha yüksek olacak ve düşmanlar saldırırken yeni taktikler kullanacak. Yeni bir kaynak olan Skap Slag oyuna eklenecek. Bu kaynak ekipmanlarınızı daha iyi geliştirmenizi sağlayacak.

God of War oyuncuları, ana oyunu herhangi bir zorluk seviyesinde bitirdikleri takdirde, yeni modu oynamaya başlayabilecekler. Yeni mod için verilen çıkış tarihi ise 20 Ağustos. Henüz God of War’u satın almayan oyuncular 23 Ağustos tarihine kadar oyunu yaz indirimleri kapsamında, Playstore üzerinden 134 TL’ye indirebilirler.





PAYLAŞ