God of War Yeni Bir Rekor Daha Kırdı - Haberler - indir.com

God of War Yeni Bir Rekor Daha Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-17 13:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Son dönemin sevilen oyunlarından birisi olan God of War için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde not ortalaması en yüksek PlayStation 4 oyunu olan God of War başarılı gidişatını sürdürüyor. 16 Nisan tarihinden beri Metacritic pazarında 95 not ortalaması yakalayan oyun bu noktada Persone 5 ve Metal Gear Solid V: The Phantom Pain gibi popüler serileri geride bırakmış durumda. Oyun için yapılmış olan genel yorumlar ve eleştirilere göre ise oyunun oldukça beğenildiği ve yüksek notlar almasının normal olduğu gözüküyor.

Bu oyun öncesinde en yüksek puan alan oyun Grand Theft Auto V olmuş ve yüzde 97 gibi bir not ortalaması yakalamıştı. GTA V özellikle çoklu konsollara çıktıktan sonra büyük bir üne kavuşmuş ve popülerleşmeye başlamıştı. Ancak God Of War 20 Nisan ile beraber PlayStation 4 ve Pro konsolları için çıkışını gerçekleştirecek. İlk duyurulduğunda büyük bir etki yaratan oyun Sony'nin iddialı isimlerinden birisi olacak.

Oyuncu kitlenin merakla beklediği God of War 20 Nisan ile beraber oynanabilir durumda olacak. Bakalım seri tanıtımda yaşadığı popüler ünvanı oynayışta sürdürecek mi göreceğiz.

 





PAYLAŞ