God of War Ne Zaman Çıkıyor? - Haberler - indir.com

God of War Ne Zaman Çıkıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 20:40:29
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

PlayStation 4?ün en çok beklenen oyunların başında gelen yeni God of War için yep yeni bir tanıtım videosu yayınladı ve çıkış tarihi de ortaya çıktı. Görünüşe göre yapım 2018 yılının ilk aylarında piyasaya sürülecektir.

God of War ve Oğlu!

Paris Game Week kapsamında düzenlenmiş olan konferans içerisinde ki yayınlanmış olan video, God of War hayranlarını üzecek derecede kısa olsa da, Kratos ve oğlunun nasıl bir uyum içerisinde olacaklarınız gözler önüne sermeye çalışıyor denebilir.

Zira videoda oldukça kısa bir dövüş sekansına tanıklık ediyoruz ve bu esnada da Kratos hem oğluna ders vermektedir hem de onun yardımları ile karşısındaki düşmanları yenmeyi başarıyor. Bu da oyun içerisinde yan karakter olarak Kratos?un oğlunun bir hayli aktif bir şekilde yer alacağını göstermiş oldu.

Ne yazık ki video bunun dışında herhangi bir bilgi içermemekte fakat yazımızın başında da belirttiğimiz gibi en azından God of War?un önümüzdeki altı aylık süreç içerisinde piyasaya sürüleceğini öğrenmiş olduk. Sony?nin genel programına uygun hareket edilir ise ve bir ertelenme yaşanmazsa, bu tarihin 2018 yılının Mart ayı olacağını da tahmin ettiğimizi belirtelim.

 

 





PAYLAŞ