Gmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale Geliyor - Haberler - indir.com

Gmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 14:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Gmail içerisinde size gelen e-postalarınıza sağ tıklayarak birçok işlem gerçekleştirebiliyorsunuz. Yeni gelen bilgilere göre o işlemlere çok daha fazla seçenek eklenecek. 

Gmail yapay zeka ile günde 100 milyon maili engelliyor

Gmail'e telefonlarından girenler, bu habere kulak verinGmail'e telefonlarından girenler, bu habere kulak verin

Gmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale Geliyor

Eğer sizde Gmail uygulamasını kullanıyorsanız, size gelen e-postalara sağ tıklayabilir ve birçok işlem gerçekleştirebilirsiniz. Google tarafından yeni gelen bilgilere göre bu sağ tık işlevlerine çok daha fazla seçenek eklenecek. Gmail'in halihazırda olan sağ tık menüsü sayesinde e-postaları silebilir, okundu olarak işaretleyebilir ve okunmadı olarak da işaretleyebilirsiniz. Yeni gelecek olan özellikler sayesinde sağ tık menüsünden e-postalara cevap verebilirsiniz. Bunun yanı sıra e-postaları ve aynı konuya sahip olan e-postaları sağ tık seçeneklerinden arayabilirsiniz.

Yeni gelecek olan menü, farklı e-postaları aynı anda yeni pencerelerde açabilir ve bu e-postalara etiket ekleyebilirsiniz. G Suite kullanıcıları ise bugünden itibaren yeni menü seçeneklerine ulaşmaya başlayacaklar. İşlevin tam olarak dağıtımı ise 22 Şubat tarihinde gerçekleşecek ve tam tamına üç gün sürecek.  Bu yeni Gmail menüsü sayesinde oldukça işlevsel özelliklere sahip olacak ve kullanıcılarına çok daha iyi bir deneyim sunacak. 


İlgili uygulamalar
Gmail Uygulamasına Diğer E-posta Hesapları nasıl eklenir?         Gmail Uygulamasına Diğer E-posta Hesapları nasıl eklenir?         
Gmail yapay zeka ile günde 100 milyon maili engelliyorGmail yapay zeka ile günde 100 milyon maili engelliyor
Inbox özellikleri Gmail uygulamasına geliyorInbox özellikleri Gmail uygulamasına geliyor

PAYLAŞ