Gmail’de ileti dizisi görünümü mobil cihazlarda kullanıcılar için zorluk yaratabilse de Gmail’de ileti dizisi görünümü nasıl kapatılır adımların takip ederek bu sorununuz çözebilirsiniz.

Google’ın Gmail için sunduğu masaüstü sürümünde ileti dizisi görünümünü kapatma kolay olsa da mobil versiyonda bu işlemleri yapmak kullanıcılar için mümkün değildi. Fakat Google tarafından yapılan açıklama ile birlikte ilgili özelliğin mobil uygulamada da desteklendiği duyuruldu. Böylece isteyen kullanıcılar ileti dizisi görünümü için haberdeki adımları takip ederek kapatma işlemlerini tamamlayabilir.

İleti dizisi görünümü nedir?

2010 yılı itibari ile kullanıma sunulan ileti dizisi görünümü, kişilerin aynı kullanıcıdan aldığı mailleri tek bir mailde toplamasını, ayrı bir mail yerine yanıt olarak görüntülenmesini esas alıyordu. Çoğu kullanıcı bu özellikten memnun kalmadığı için bu özelliğin iptal edilmesi için Google tarafından ek seçenekler getirildi.

Adım adım Gmail’de ileti dizisi görünümü nasıl kapatılır?

Gmail’de ileti dizisi görünümü kapatma işlemleri için kişilerin ilk olarak Gmail uygulamasına giriş yapması ve ardından aşağıda yer alan adımları takip etmesi gerekiyor.             

1- Gmail ayarlar bölümünü açın

gmail 1 1533730337

Resimde görüldüğü gibi Gmail ana sayfasında sol üst taraftaki menüden ayarlar sekmesini açın.

2- Genel ayarlara girin

gmail 2 1533730347

Daha sonrasında ise çıkacak yeni menünün en üstünde yer alan genel ayarlar bölümünü açın.

3- Tiki kaldırın

gmail 3 1533730372

Ayarlar sayfasına eriştikten sonra ise ileti dizisi görünümü ile ilgili seçiminize göre işleminizi yapın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir