Gmail yeni güncellemeyle iOS için araç takım özelliğine kavuştu - Haberler - indir.com

Gmail yeni güncellemeyle iOS için araç takım özelliğine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-20 19:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Son dönemlerde pek çok yenilikle karşımıza çıkan Gmail servisi iOS cihazlarında yeni bir özelliğe kavuştu. Bir süredir uygulama deneyimi açısından kullanıcılarının beklentilerine uymaya çalışan Gmail'in yakında farklı özelliklere de kavuşması bekleniyor.

Dünyanın en yaygın kullanılan E-mail servislerinden olan Gmail günümüzde pek çok kullanıcıya sahip olsa da bazı özellikler kullanıcılar tarafından eleştirilmişti. Kullanıcı geri dönüşlerini dikkate alarak Gmail servisini geliştirmek için kolları sıvayan Google ise uygulama için son bir sene içinde pek çok yeniliği hayata geçirdi. Android ve iOS cihazlar için pek çok farklı yenilik sunan şirket bugün iOS cihazları için yeni bir özelliği kullanıma sundu.

Gmail'in daha hafif sürüm olan Gmail Go Google Play Store'de yerini aldıGmail'in daha hafif sürüm olan Gmail Go Google Play Store'de yerini aldı

Gmail için uzun süredir beklenen "Çoklu imza" özelliği yolda!

iPhone ve iPad için Gmail uygulamasını güncellendi. Araç takımları desteğine kavuşan servise iOS cihazlarında Ana Ekrana eklenebilecek yeni bir araç takımı kullanıma sunuldu. Uygulamanın yeni özelliğini kullanmak için Gmail servisinin güncel sürümünü kullandığınızdan emin olmanız gerekiyor. Otomatik güncellemesi açık olan kullanıcılar yeni sürümü kullanmaya başladı. Ancak eğer otomatik güncellemeniz kapalıysa Gmail uygulamasını App Store üzerinden güncellemeniz gerekiyor. Özelliğin ilerleyen günlerde Android sürüm içinde yayımlanıp yayımlanmayacağı henüz bilinmiyor.

Gmail araç takımı özelliği nedir? Nasıl kullanılır?

AppStore’dan güncellemeyi indirdiğinize emin olduktan sonra, Ana Ekranda bir araç takımına veya boş bir alana dokunun ve uygulamalar titreyene kadar basılı tutun. Sonrasında “+” düğmesine basarak araç takımı menüsünü açın. Bu menüden, araç takımını eklemek için aşağı kaydırın ve Gmail’e dokunun, parmağınızı kullanarak uygun noktaya sürükleyin.

Gmail uygulamasına yeni gelen araç takımı, arama yapmak, yeni bir e-posta iletisi oluşturmak veya okunmamış e-posta iletilerini görüntülemek için kullanılabilir. Ancak araç takımının hassas e-posta bilgilerini listelemediğini ya da diğer işlevler için özelleştirilemediğini unutmayın. Araç takımı yalnızca bu görevler için kısayollar sağlar.


İlgili uygulamalar
Akıllı telefon dostu Gmail Go yayınlandıAkıllı telefon dostu Gmail Go yayınlandı
Gmail için işlevsel iyileştirmeler yoldaGmail için işlevsel iyileştirmeler yolda

PAYLAŞ