Gmail uygulamasının yeni tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Gmail uygulamasının yeni tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 19:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Gerek iş dünyasında gerek kişisel işlerinizde hayat kurtarıcı niteliğe sahip olan e-posta servisi Gmail için yeni tasarım henüz çıkmadan kendisini gösterdi. Yeni arayüz ortak bir sistemle çalışmaya odaklanıyor. Hem mobil hem de web sürümü için sızan yeni Gmail tasarımı, belirtildiği üzere spesifik olarak ortak çalışma yapılmasına odaklanıyor gibi görünüyor. Görsel olarak aşığı büyük değişikliklerin gelmeyeceği bu yeni arayüzde, uygulamadan çıkmadan Google Docs veya Google Meet gibi servisler aktif bir şekilde kullanılabiliyor. 

Bu nedenle alt kısımlara yeni menü seçenekleri eklediği görülen Google, Gmail, sadece mail odaklı yapısını ciddi bir şekilde değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni sürümde aynı zamanda arkadaşlar / iş arkadaşları ile gerçek zamanlı ortak çalışma konusunda da yeni bir dönem başlayacak gibi duruyor. Bunlar da son kullanıcı için elbette çok güzel görünüyor. 

Google, Gmail Mesajlarını HTTPS Kullanarak ŞifreleyecekGoogle, Gmail Mesajlarını HTTPS Kullanarak Şifreleyecek

Google, Gmail için diğer sürümler üzerinde de çalışıyor

Gmail web sürümü mobil uygulamalara rağmen halen oldukça yüksek oranda kullanılmaya devam ediyor. Bu nedenle de Google bu taraf üzerinde çalışmalarına hızla devam ediyor. Şirketin web sürümü için son yeniliği ise gelişmiş bir hızlı ayarlar menüsü oluyor. Şu an için oldukça sıkıntılı olan ayarlar menüsünü yeni dönem içerisinde sayfanın üst sağ köşesine yerleştirecek hızlı ayarlar ile değiştirecek olan şirket, burada kişilerin karşısına birçok gelen kutusu düzenleme seçeneği çıkacağını gösteriyor. Görsellerden de görüldüğü üzere hazırlanan yeni menü, tasarımsal değişiklikler ile beraber imkan tanıyor. 

 


Google, Gmail için eklenti desteği sunuyorGoogle, Gmail için eklenti desteği sunuyor

PAYLAŞ