Gmail servisinin mobil sürümü için beklenen özellik kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Gmail servisinin mobil sürümü için beklenen özellik kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-01 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın sevilerek kullanılan başarılı servisi Gmail’in web sürümünde yer alan bir kart özelliği iOS ve Android cihazlara geldi. iOS ve Android uygulamasına gelen bu yeni özellik ile beraber artık e-postalar daha derli bir şekilde düzenli olarak görülecek. Masaüstü tarafında tarayıcılarda uzun bir süredir kullanılan Gmail özelliği iOS ve Android’e gelen güncelleme ile gelmiş oldu. Daha önce internet üzerinden bir şeyler satın aldığınız zaman yada bir onay e-postası aldığınız zaman Gmail’in e-postadan alınan bazı önemli ayrıntıları kart olarak gösteriliyor. Bu kart sayesinde tüm e-postayı gözden geçirmek zorunda olmadan hızlı bir şekilde önemli içeriğe erişebiliyorsunuz. Bu yeni özellik daha çok fazla e-posta alan kişiler için oldukça yararlı olan bir kart özelliği olarak karşımıza geliyor.

Yeni Gmail özelliği iOS ve Android’e geldi

Google’ın popüler servisi Gmail’e yeni filtreler eklendiGoogle’ın popüler servisi Gmail’e yeni filtreler eklendi

Uzun bir süredir Gmail web sürümünde yer alan ve olumlu geri dönüşlere sahip olan bu özellik artık mobil cihazlardan da deneyimlenebilecek. Bir şey satın aldığınız yada yaptırdığınız rezervasyon olursa bilgilere hızlı bir şekilde kart üzerinden erişebileceksiniz. Kart özelliği sayesinde e-postanın hangi şirketten geldiğine göre farklılık da gösterebileceğini belirtelim. Şuan için her havayolu şirketi bu söz konusu kart özelliğini desteklemiyor. Ancak yaygınlaştıkça markaların da bu kart özelliğine yönelik uygun mail sistemleri olacağını belirtebiliriz.

Gmail iOS platformunda yer alan kart özelliği tüm telefon ekranını kaplarken, Android’de ise genişletilebilir olduğunu belirtelim.


İlgili uygulamalar
Gmail yeni özelliği sayesinde kullanıcılarını virüslere karşı koruyacak!Gmail yeni özelliği sayesinde kullanıcılarını virüslere karşı koruyacak!
Gmail için uzun süredir beklenen Gmail için uzun süredir beklenen "Çoklu imza" özelliği yolda!

PAYLAŞ