Gmail için uzun süredir beklenen

Gmail için uzun süredir beklenen "Çoklu imza" özelliği yolda!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-12 19:31:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Uygulama

Servislerini yeni özelliklerle daha kullanışlı hale getiren Google, Gmail’in hali hazırda olan ancak kullanıcıları kışlayan imza özelliği için kolları sıvadı. Tek imza kısıtlamasını kaldırarak Gmail’de çoklu imza desteği sunacak şirket yeni özelliğin 24 Mart’a kadar kullanıma sunulacağını açıkladı.

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Gmail servisi kullanıcılarına sunduğu tek imza özelliği E-posta gönderirken her zaman aynı şekilde bitirmek istemeyen kullanıcılar için büyük bir sorun oluşturuyordu. Ancak Google’ın yaptığı açıklamaya göre bu durum artık değişiyor.

Yeni gmail özelliği hayatı kolaylaştıracakYeni gmail özelliği hayatı kolaylaştıracak

Gmail’de çoklu imza özelliğine izin veren bir güncelleme yayınlayacağını duyuran Google bu sayede kullanıcılarına oldukça iyi bir deneyim sunacak. Özelliğin yayınlanmasıyla birlikte artık Gmail kullanıcıları her seferinde manuel olarak imza girmek veya E-maili kapatıp açmak zorunda kalmayacak. Özellikle farklı imzalar gönderme konusunda kullanıcılara uzun zamandır beklediği desteği sunacak olan yeni güncelleme kullanıcıları imzaları alıcılara göre değiştirme ya da mail üzerinde kullanılan imzayı özgünleştirme açısından büyük bir kolaylık sunacak. Bunun yanı sıra farklı dil desteği gerektiren durumlarda da oldukça pratik olacak olan çoklu imza desteği 24 Mart tarihine kadar tüm kullanıcıların erişimine sunulacak.

iOS'ta Gmail mobil imza nasıl oluşturulur?

Yeni özelliği aktif etmek ise oldukça kolay. Yapmanız gereken Gmail uygulamasının “Ayarlar” menüsünden “Genel” seçeneğini seçerek “İmza” – “Yeni Yarat” komutlarını izlemek. Bu sayede yeni imzalar yaratabilir “İmzaları yönet” kısa yolu sayesinde de 10.000 karaktere kadar imza oluşturabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Google’ın popüler servisi Gmail’e yeni filtreler eklendiGoogle’ın popüler servisi Gmail’e yeni filtreler eklendi
Gmail yeni özelliği sayesinde kullanıcılarını virüslere karşı koruyacak!Gmail yeni özelliği sayesinde kullanıcılarını virüslere karşı koruyacak!

PAYLAŞ