Gmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyor - Haberler - indir.com

Gmail, Google Drive ve Google Takvim Outlook’a geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 20:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Yazılım devi Microsoft’un yapmış olduğu yeni bir güncelleme ile beraber Outlook servisine Google’ın uygulamalarının entegre edildiğini görüyoruz. Güncelleme ile artık Outlook hesapları üzerinden Google Drive, Gmail ve Google Takvim gibi servislere erişmek mümkün olacak. Şirket kullanıcı deneyimini en iyi seviyeye getirmek adına yeni çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor. Şimdi ise Outlook’un web arayüzü tarafına Google Takvim, Google Drive ve Gmail servislerinin entegre edilme çalışmaları başladı. Son dönemde ise Outlook’un bu yeni özelliklerini bazı hesaplarda test etmeye başladığını görüyoruz.

Microsoft, Google Uygulamalarını Entegre Edecek

Twitter kullanıcısı Florian B tarafından Outlook web tarayıcısı üzerinden hesabına girdiğinde Google Drive, Gmail ve Google Takvim servislerinin otomatik olarak gözükmeye başladığı açıklandı. Outlook’un bu yeni özelliğine dair görüntüleri ise Twitter’da paylaştı.

iOS: Gmail otomatik yanıtlama nasıl yapılır?iOS: Gmail otomatik yanıtlama nasıl yapılır?

 

You can now add your gmail account on https://t.co/qrV9WCmJyQ ! pic.twitter.com/KYvZe6wx7q — Florian B (@flobo09) 20 Kasım 2019

 

 

Outlook’un bu yeni hali ile iOS ve Android tarafında yer alan mobil versiyona oldukça benzediğini belirtelim. Henüz birden fazla hesapla bu yeni özelliklere erişemediğini belirtirken, test sürümünde Outlook ve Gmail hesapları arasında geçiş yapabildiğini ifade ediyor. Gelen güncelleme sayesinde Google Drive’da yer alan dosyalar da Outlook’ta görülebilir oluyor. Bu şekildeki bir entegrasyon ile Drive’da yer alan belgelerin hızlı bir şekilde Outlook veya Gmail hesaplarına aktarılabilmesi olanak sağlanıyor.

Henüz ne kadar bir kitlenin Outlook üzerinden Gmail servislerine erişebildiği bilinmiyor. Ancak Microsoft’un bu özelliği ne zaman tüm kullanıcılar için yayınlayacağı belli olmuş değil. Bu yeni entegrasyon hem Gmail hem de Outlook için oldukça faydalı olacağa benziyor. Microsoft cephesinden konu hakkında bir açıklama gelmezken, ilerleyen dönemlerde göreceğiz.


Gmail karanlık mod herkesi memnun edemeyecekGmail karanlık mod herkesi memnun edemeyecek

PAYLAŞ