Gmail çevrimdışı nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

Gmail çevrimdışı nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-25 23:47:24
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Gmail'in çevrim dışı özeliği, Google'ın e-posta hizmetinin ilk kullanıma sunulmasından bu yana Gmail kullanıcılarının ilgisini çektiği bir özellikti. Aktif bir internet bağlantısı olmadan mesajları arama ve okuma pek çokları için oldukça yararlı bir durum  .

Yeni Gmail tasarımına geçiş yapmış olunsa da olunmasa da Gmail Çevrimdışı özelliği kullanılabilir.

Başlamadan önce, Firefox, Edge, Opera hayranları ve çeşitli formların kötü haberleri var. Chrome'la yalnızca Çevrimdışı Gmail'e erişilebilir. Google ayrıca e-postaları, paylaşılan bir bilgisayarda senkronize edilmesine karşı uyarır.

Klasik Gmail Çevrimdışı

Klasik Gmail kullanılıyorsa, Chrome Web Mağazası'ndan Gmail Çevrimdışı uygulaması indirilerek başlanılmalı. 'Chrome'a ''Ekle' düğmesine basılmalı, bildirimi görüntülemek ve görüntülenen kısayollar listesinden seçmek için uygulamaya izin verilmeli. Şimdi 'Çevrimdışı postalara izin ver' seçeneğini, ardından 'Devam et' seçeneği seçilmeli. Artık chrome: // apps adresine giderek postalara çevrimdışı olarak erişilebilir.

Gmail Çevrimdışı, en sık kullanılan araçların tümünü gizleyen akıcı bir tasarıma sahiptir, ancak iletileri sağ üst köşedeki bir menü altında klasörlere taşımak, spam bildirmek, etiketleri uygulamak ve daha fazlasını yapmak için seçenekler bulunabilir.

Sağ üstteki 'Ayarlar' düğmesinin seçilmesi, ne kadar posta indirileceğinin(son hafta, iki hafta veya ay) seçilmesine ve ofis dışı mesajları etkinleştirmek için basit bir geçiş yapılmasını sağlar. 

Ayrıca, e-postaları ekleri de dahil olmak üzere normal şekilde oluşturabilir ve bunlar çevrimiçi olunan bir sonraki seferde otomatik olarak gönderilecektir.

Pek çok kişinin kullandığı Gmail, çevrimdışı kullanımda da son derece pratik ve kullanıcı dostu.





PAYLAŞ