Gmail Akıllı Yazma Android’e geliyor! - Haberler - indir.com

Gmail Akıllı Yazma Android’e geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 14:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Gmail’de Google tarafından kullanılan akıllı yazma özelliği artık tüm Android cihazlarda kullanılacak. İşte konuyla ilgili detaylar.

Pixel 3 serisi ile birlikte mobil cihazlarda resmen kullanımı başlayan akıllı yazma özelliği, Pixel 3 ile birlikte tüm Android ekosistemine getirilecek. Konuyla ilgili duyuru yapan Google, mevcut Gmail özelliğinin telefonlarda kullanılması ile birlikte daha pratik bir kullanımın elde edileceğini söyledi. 

Gmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale GeliyorGmail'in Sağ Tık Menüleri Daha Detaylı Hale Geliyor

Gmail yenileniyor, hatırlatıcılar ve sabitleyiciler geliyor!

Akıllı yazma özelliği ile neler gelecek?

Gmail’de kullanılan akıllı yazma özelliği mail ve yazı girişi işlemlerini daha da hızlandırıyor. Bu bakımdan performans artışının yanı sıra zamandan büyük tasarruf sağlayan özellik, kullanıcılar adına büyük bir imkan yaratıyor. Gmail tarafından yapay zeka desteği ile birlikte kişiye özel analizin yapıldığı akıllı yazma özelliğinde hızlı bir şekilde yazı yazılması ve pratik bir kullanım ile kullanıcılara özgü bir akılı yazma sisteminin gelişmesi büyük bir kolaylık savunacak.

Android cihazlar için önümüzdeki günlerde Gmail güncellemesi ile sunulacak özelliğin tüm Android sisteminde kullanılacak olması ise bir diğer avantaj. Bugüne kadar önce masaüstü sürümde, sonrasında G Suite’de sonrasında ise Pixel 3 ile Android sisteminde denenen özellik, iyi dönüşler aldığı gibi geliştirmeleri ile birlikte önümüzdeki dönemlerde çok daha etkileyici bir hale alabilir. Fakat mevcut özellik şu an için Türkçe dil desteği sunmuyor. 

Gmail yapay zeka ile günde 100 milyon maili engelliyor


İlgili uygulamalar
Gmail Uygulamasına Diğer E-posta Hesapları nasıl eklenir?         Gmail Uygulamasına Diğer E-posta Hesapları nasıl eklenir?         

PAYLAŞ