Global” OPPO Reno4 Pro için bilinen tüm detaylar - Haberler - indir.com

Global” OPPO Reno4 Pro için bilinen tüm detaylar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 20:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi OPPO, Reno4 Pro modelinin Çin versiyonunu uzun bir süre önce satışa sunmuştu. Şimdi ise modelin global sürümünün geldiği belli oldu. Yaşanan yeni gelişmeler ile beraber bu yeni modelin detayları belli oldu. Türkiye’de de resmi olarak bulunan OPPO’nun global pazarına yönelik çalışmaları sürüyor. Bu alandaki en yeni modeli ise OPPO Reno4 Pro olacak. Resmi basın görselleri ile bir kez daha gündeme gelen cihaz, yeni görsellerde iki farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkacak gibi duruyor. Diğer yandan ifade edilene göre 32 megapiksel F2.4 diyafram değerli ön kameraya sahip olacak bu modelin bir de ekran deliği yer alacak. Kavisli kenarları ve ince çerçeveleri ile dikkat çeken bu cihazın oldukça iyi bir tasarıma sahip olması bekleniyor.

Global OPPO Reno4 Pro ortaya çıktı

OPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli olduOPPO Reno 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Teknik olarak bakıldığında modelin Çin sürümünde Snapdragon 765G 5G işlemcisi kullanılıyor. Global sürümde ise cihazın işlemci gücü tarafında Snapdragon 720G 4G modelinin yer alması bekleniyor. Diğer yandan global sürümde lazer otomatik netleme sistemi de yer almayacak. En büyük farklardan birisi olarak Çin sürümünde üçlü, global sürümde ise 48 megapiksel F1.7 + 8 megapiksel F2.2 + 2 megapiksel F2.4 + 2 megapiksel F2.4 olarak dörtlü bir kamera sistemi göreceğiz. Modelde 6.5 inç büyüklüğünde 90 Hz FullHD+AMOLED bir ekran yer alıyor. 4000 mAh pile sahip olan cihazda 65W hızlı şarj sistemi de yer alacak.

Türkiye’de de resmi olarak satılacak olan OPPO’nun akıllı saat modelinin de Global sürüm ile beraber satışa sunulması bekleniyor. Su geçirmeyen bu akıllı saat modelinde Snapdragon Wear 2500 işlemcisi yer alıyor. Ayrıca akıllı saat eSIM desteği ile destekleyen bölgelerde telefon olarak da kullanılabilecek.


Resmi olarak tanıtılan Reno 3A özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Reno 3A özellikleri ve fiyatı
OPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandıOPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandı

PAYLAŞ