Global Game Jam Selçuk Üniversitesi'nde! - Haberler - indir.com

Global Game Jam Selçuk Üniversitesi'nde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Her yıl dünyanın çeşitli bölgelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen Global Game Jam (GGJ), bu yıl ilk kez 23 - 25 Ocak tarihleri arasında Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Dünyanın en büyük açık kaynaklı oyun geliştirme etkinliği olarak bilinen Global Game Jam'de, 5'er kişilik takımlardan oluşan oyun geliştirici ekipleri (jammer'lar), 48 saat kesintisiz oyun geliştirecekler. Bu süre boyunca jammer'lar yeni insanlarla tanışma, eğlenceli etkinliklere katılma, yarışma ve rekabet şansına da sahip olacaklar.

Global Game Jam tüm dünya ile aynı anda Ocak ayının son haftasında düzenleniyor. Etkinliğin teması açıklandıktan sonra 48 saatlik maraton başlıyor ve maraton süresince Jammer'lar uykusuzluğa dayanarak, ellerinden gelen en iyi oyunu geliştirmek için çalışıyorlar.

Etkinliğin son gününde ise katılımcılar geliştirdikleri oyunları teslim ediyorlar. Oyunlar arasından en iyileri seçildikten sonra da ödülleri veriliyor. Bu sayede de katılımcılara, yeni arkadaşlıklar kurdukları gibi hayatları boyunca unutmayacakları güzel bir gün geçirmiş oluyorlar.

Eğer sizde indir.com'un basın sponsorluğunu yaptığı Global Game Jam (GGJ) 2015 Selçuk etkinliğinde bulunmak isterseniz; GGJ 2015 Selçuk kayıt formunu doldurarak etkinlik kaydınızı oluşturabilirsiniz.

Global Game Jam Konya





PAYLAŞ