Glassdoor 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı - Haberler - indir.com

Glassdoor 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-06 14:18:27
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Teknoloji

Reklamın önemini çok iyi bilen herkes, glassdoor ve çalışmalarını saygı duymakta. Son derece şeffaf bir şekilde, anonim şirketlerin işlerini Enternasyonal seviyeye getirmesinde etkili olan bu platform, elbette ki hak ettiği değeri almalı. Özellikle bu zamana kadar aldığı ve 200 milyon dolardan fazla yatırım ile dikkatleri üzerine çeken glassdoor, yeni aldığı 50 milyon dolar yatırım ile birlikte, hem duruşunu sağlamlaştırdı hem de şirketlerin kendine olan güvenini en üst seviyeye taşıdı.


Rowe Price ve Hanry Ellenbogen bu zamana kadar yöneticilikleri ile herkese örnek teşkil ederken, firmanın yatırım konusundaki gelişmeleri hakkında önemli bilgiler verdiler. 2007 yılından bu zamana kadar, kaynak sağlama, iş bağlantıları ve potansiyel bakımından çok önemli bir sorumluluk üstlenen glassdoor, çok hızlı gelişim gösteriyor. Rich Barton, Expedia ve Zillow kurucu ortakları arasında yer alırken, bu yeni ve gelişime açık platformda da çok önemli görevler üstlendi. Oldukça büyük bir veri tabanına sahip olan, analitik verilerinden pek çok işletmeyi faydalandıran bu olağanüstü platform, 500 bin şirketten daha fazla potansiyel bulundurması ile de dikkat çekiyor. Veri tabanı bilgileri ile birlikte iş hacmini giderek genişletmek isteyen çok sayıda firmanın da yatırım maksatlı olarak mevcut sisteme başvurduğu biliniyor. Toplam 11 pazarda gösterdiği faaliyetler sürekli yatırım almasıyla bilinen glassdoor?u şirket bazlı gelişimler içerisinde adeta pek çok firma için önemli bir dönüm noktası niteliğinde.


Reklam tanıtım ve bağlantı konusunda firmaların önünü açan ve pek çok firmaya ekstra iş avantajı sağlayan sistem ve platform, gelişimini giderek sürdürmeye devam ediyor. Kazanç amacı güderek veya firmasını büyütmek için daha geniş yatırım imkânları ile tanışmak isteyen herkesin, bu platformda bağlantı kurma girişimi, aslında gelişimi açık bir yönü daha net bir şekilde ortaya koyuyor. Milyar doları bulan bir sermaye potansiyeline sahip olan ve kısa zaman içerisinde bulunduğu noktaya ulaşan glassdoor, son dönemlerde aldığı önemli yatırımlarla birlikte, potansiyelini sürekli geliştirmeye devam ediyor. Aldığı bütün yatırımları finans piyasaları ve anonim şirket pazarları ile paylaşan firma, yakın zaman içerisinde gelişimini daha da üst düzeye taşıyacak gibi görünüyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ