Gizlilik Odaklı Tarayıcı Dolphin Zero Yayınlandı - Haberler - indir.com

Gizlilik Odaklı Tarayıcı Dolphin Zero Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sade ve içeriğe odaklanmış arayüzü ile Android cihazınız üzerinden gizli bir internet gezinti deneyimi sunan mobil tarayıcı Dolphin Zero, ücretsiz olarak yayınlanarak indirilmeye sunuldu.

Varsayılan olarak gizli gezinti modunda gelen "Dolphin Zero" web tarayıcısı sayesinde kullanıcıların internette yaptıkları gezintiler sonrasında cihazlarına kayıt edilen form verileri, geçmiş bilgileri, çerez gibi tüm bilgileri otomatik olarak silinebilmektedir. Uygulama silme işlemini tarayıcıdan çıkış yaptıktan sonra gerçekleştirmektedir. Ayrıca tarayıcı verilerini silme esnasında ekranınız üzerinde kağıt kesme makinesi animasyonu ile de görsel olarak yaptığı işlem ile ilgili bilgilendiren Dolphin Zero' nun en önemli özelliği ise varsayılan arama motoru olarak kullanılabilen ve gizliğinize önem veren DuckGoGo'dur. 

Dolphin Zero incelememizde dikkatimizi çeken en büyük eksiklik ise sekme desteğinin olmaması ve her defasında sadece tek bir sekme üzerinden internet gezintisi yapmaya mecbur kalmamız oldu. Bu eksikliği umarız ki uygulama üreticisinin gidermesini ve yakın zamanda çoklu sekme desteğini tarayıcıya eklemesini temenni ediyoruz.

Eğer sizde internet üzerinde gezinti yaparken gizliliğe önem verenlerdenseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak Dolphin Zero Android'i cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ