Gizlilik Odaklı Mesajlaşma Uygulaması Wiper (Video) - Haberler - indir.com

Gizlilik Odaklı Mesajlaşma Uygulaması Wiper (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Son günlerde pek çok mobil kullanıcı tarafından tercih edilen gizlilik odaklı mesajlaşma uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Wiper adlı mesajlaşma uygulaması görüşmelerden sonra verileri dilediğiniz gibi silmenize imkan tanıyor.

Mesajlaşma ve arama hizmeti veren pek çok uygulamada kullanıcıların gizlilikleri ile ilgili konular pek çok endişeye yol açıyor. Özellikle dünya genelinde ortaya çıkan dinleme ve izleme skandalları bu konuda kullanıcıların gizlilik odaklı uygulamalara yönelmelerine yol açıyor.

Wiper

İşte bu noktada ortaya çıkan ve kullanıcıların gizliliğini ön planda tutan Wiper adlı uygulama, mesajlaşma ve arama konusunda kullanıcı gizliliğine önem vererek, mesajlaşma ve konuşmaların ardından tüm verileri dilediğiniz gibi silmenize imkan sağlamakla beraber konuştuğunuz kişiler ile karşılıklı olarak arkanızda hiç bir iz bırakmadan iletişim kurmanızı sağlıyor.

2.5 milyon dolarlık bir yatırımla gizlilik odaklı uygulamalar arasında oldukça güçlü bir çıkış yapan Wiper, sesli konuşma uygulaması Viber ile sadece isim yönünden benzerlik taşısa da Snapchat ve WhatsApp karışımı bir mesajlaşma uygulaması diyebiliriz.

Gizlilik ve güvenlik yönünden ileri ki günlerde en çok tercih edilecek mesajlaşma ve arama uygulamalarından birisi olacağını tahmin ettiğimiz Wiper'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, uygulamayla ilgili yayınlanan Wiper tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Wiper Tanıtım Videosu


PAYLAŞ