Gizlilik Odaklı İnternet Tarayıcısı Epic Browser - Haberler - indir.com

Gizlilik Odaklı İnternet Tarayıcısı Epic Browser

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Chromium tabanlı olarak Hidden Reflex tarafından geliştirilen Epic Browser, kapatıldığı anda tüm gezdiğiniz internet sitelerinin izleriyle beraber arama geçmişini silerek, gizliliğinizi koruma altına alan bir web tarayıcısıdır.

Google Chrome'a benzer arayüzüyle dikkatimizi çeken Epic Browser, özellikle takip edildiğinden kuşkulanan ve üçüncü şahısların yapılan aramaları veya gezilen siteleri görmesini istemeyen kullanıcıların ilgisini çekecek türden bir internet deneyimi sunuyor.

Epic Browser

Tarayıcı, yapılan aramaları, ziyaret edilen web sitelerini kapatıldığı anda silmekte ve web gezintilerinizi sırasında size rahatsız eden reklamları otomatik olarak engellemekte, Bu sayede de internet hızınızı en üst düzeye taşıyabilmektedir.

Tüm bunlara ek olarak tarayıcının kendi içerisinde bulunan Proxy sunucusu, web gezintisi esnasında konum bilginizi ya da IP adresinizi gizleyebiliyor. Bunun için yapmanız gereken tek şey proxy özelliğini aktif etmek.

Epic Browser

Bilgisayarınıza kurduktan sonra özelliklerine dair kullanım kılavuzu ile karşılaşacağınız güvenli, hızlı ve reklamsız internet gezintisi için Epic Browser'ı, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ya da Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ