Gizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi Açıklandı - Haberler - indir.com

Gizli Odaya Giren Fallout 76 Oyuncularının Ban Sebebi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 14:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkanlara göre Fallout 76 oyununda yer alan gizli odaya giren oyuncular yasaklanmıştı. Üretici firma Bethesda tarafından konu ile alakalı açıklık getirmek adına yasaklamaların sebepleri açıklandı. Piyasada bulunan iddialı oyunlardan birisi olan Fallout 76 içerisinde gizli odaya girmeyi başarıp daha sonra içeriden bir eşya aldıysanız oyun yapımcısı Bethesda tarafından bu işlemi gerçekleştiren tüm oyuncuların hesabı silinecektir. Eurogamer’a açıklama yapan Bethesda, gizli geliştirici odası olan bu yere oyuncuların tarafından da erişilebilir olduğu ifade ediliyor. Ancak bu girişin üçüncü parti yazılımlar ile mümkün olabileceği de belirtiliyor. Bu sebepten ötürü yapılan incelemeler neticesinde hesapların devre dışı bırakıldığı belirtiliyor.

Batesda, Hesapları Devre Dışı Bırakıyor

Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!Fallout 76 Beta sürümünde rezalet!

Daha önceki dönemlerde de bu odaya giren oyuncuların hesapları devre dışı bırakılmıştı. Reddit platformunda yer alana bir Fallout 76 grubu üzerinde hesapların yasaklanması ile alakalı uzun bir konuya değinildi. Bu kapsamda gizli oda içerisinden elde edilebilen eşyaların listesi paylaşıldı ve tüm oyuncuların bu eşyaları geri bırakması için duyuru yapıldı. Ancak bu noktada Bethesda tarafından eşyaları bırakan veya onu kullanmayan hesapların incelenip incelenmediği henüz bilinmiyor. Yapımcı Bethesda, Fallout 76 oyunu için geçtiğimiz Kasım ayından beri çeşitli aralıklar ile güncelleme notlarını yayınlıyor. Fakat oyunun henüz tam olarak istenilen hale gelmesi için biraz daha zamana ihtiyacı bulunuyor. Son güncellemeler ile beraber oyununu oynanabilirliği biraz daha azalmış ve birçok sistemde oyunun donduğu ifade ediliyor.

Fallout 76 için yeni güncelleme yayında

Bethesda şirketi daha çok tek oyunculu ve hikayeye yönelik yapımlar ile geliyordu. Ancak son zamanlardaki güncelleme notları ile Fallout 76 daha kötü bir hal alırken bakalım ilerleyen güncellemeler ile oyuncular tekrar kazandırılacak mı göreceğiz. Ayrıca devre dışı bırakılan hesapların bir daha açılamayacağını da belirtelim.  


Fallout 76 için yeni güncelleme yayındaFallout 76 için yeni güncelleme yayında
Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.Fallout 76, hayatta kalma oyunu son güncellemesi ile PC'ler için hazır bir halde.

PAYLAŞ