GittiGidiyor alışverişlerini ucuza getirmenin yolu - Haberler - indir.com

GittiGidiyor alışverişlerini ucuza getirmenin yolu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-18 08:36:00
Editör : Kadir Kılıç
Kategori : Teknoloji

Türkiye’nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, ürün çeşitliliği, avantajlı fiyatları ve güvenli alışverişe olanak sağlayan Sıfır Risk Sistemi ile kurulduğu 2001’denbu yana alışveriş tutkunlarının en çok tercih ettiği e-ticaret platformlarından biri olmaya devam ediyor.

2011 yılında, küresel e-ticaret liderlerinden eBay’in bünyesine katılan GittiGidiyor, global deneyimle Türkiye’deki e-ticaret sektörüne öncülük etmeye devam ediyor. Milyonlarca aktif kullanıcı ile yüz binlerce satıcıyı buluşturan GittiGidiyor onlarca farklı kategoride zengin ürün çeşidini uygun fiyatlarla sunuyor.

GittiGidiyor, KOBİ’lerin ve bireysel satıcıların yanı sıra yerli ve yabancı yüzlerce büyük markanın resmi mağazalarına da ev sahipliği yapıyor.

 Avantajlı sanal mağaza paketleri, gelişmiş satış araçları ve listeleme promosyonlarıyla GittiGidiyor, hem kurumsal hem de bireysel satıcılar için işlerini kolayca e-ticaretle büyütme fırsatı yaratıyor.

Online alışverişte tüketicilerin en çok tercih ettiği markalardan biri olan GittiGidiyor indirim ve kampanyalarla her zaman en uygun fiyatla tüketicilerin diledikleri ürünleri satın almalarını sağlıyor.

GittiGidiyor’dan yapacağı alışverişleri daha da ucuza getirmek isteyen tüketiciler internette GittiGidiyor indirim kuponu, GittiGidiyor hediye çeki gibi fiyat düşürmede son derece etkili olan araçları sıkça aratıyor.

GittiGidiyor indirim kodu nasıl bulunur?

Türkiye’nin en popüler mağazalarıyla iş birliği yaparak online mağazalara ait en güncel indirim kodları ve kupon kodları paylaşan CNNTÜRK,  https://indirimkuponu.cnnturk.com/indirim-kodu/gittigidiyor linkinde online pazaryeri GittiGidiyor indirim kodları ve kampanyalarını da düzenli olarak paylaşarak tüketicilerin alışverişlerini daha ucuza getirmelerine yardımcı oluyor.

CNNTÜRK’ün indirim kodlarını listelediği linki tıklayarak edinilen ücretsiz GittiGidiyor indirim kuponu ile yapılan alışverişlerde sepet tutarında görülen rakam anında ucuzluyor. GittiGidiyor indirim kodlarını bulduktan sonra GittiGidiyor’un ödeme sayfasında indirim kodu ile ilgili alana yapıştırmak fiyatları hemen düşürdüğü için tüketicilerin daha uygun fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlıyor.

GittiGidiyor indirim ve kampanyalarını takip eden tüketiciler %50’ye varan fırsatlarla diğer tüketicilere oranla çok daha ucuza alışveriş yapabiliyor.

GittiGidiyor indirim kodları fiyatları ne kadar ucuzlatıyor?

GittiGidiyor online alışverişlerinde daha az ödemeyi sağlayan GittiGidiyor indirim kuponları fiyatları kupon yüzdesine göre değişen oranlarda düşürebiliyor.

Örneğin ortalama 3000 TL’lik bir akıllı telefon satın almak isteyen bir tüketici online alışveriş için GittiGidiyor’u tercih edip internette güncel %10 indirim kodu bulup bunu alışverişinde kullanırsa ödeyeceği tutar 3000 TL’ yerine 2700 TL olacaktır. Bu durumda tüketici 3000 TL’lik bütçesinin geri kalan kısmında başka bir ürün ya da telefon aksesuarı da alabilir.

Kupon yüzdesindeki rakam ne kadar yüksek olursa indirim tutarı da o kadar fazla olur. İndirim kodları her kategoriye göre değişik oranlarda olabileceği için maksimum indirim sağlayabilecek kuponları düzenli olarak takip edip alışverişlerde kullanmak büyük önem taşıyor. GittiGidiyor indirim kodları genelde tek seferlik kullanıldığı için her yeni alışveriş öncesi güncel bir indirim kuponu olup olmadığını sorgulamak indirimli alışveriş fırsatlarını kaçırmamak adına mutlaka dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer alıyor.

 

 





PAYLAŞ