Giriş seviyesinin önemli oyuncusu: Samsung Galaxy M10s - Haberler - indir.com

Giriş seviyesinin önemli oyuncusu: Samsung Galaxy M10s

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-12 20:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefonu üretimi konusunda belli bir başarı elde etmiş olan Samsung, 2019 Galaxy M ailesine yeni bir cihaz daha eklemek üzere çalışıyor. Gelecek günler içerisinde Samsung Galaxy M10s adlı akıllı cihaz ile karşı karşıya geleceğiz. Şöyle ki 2019 Samsung Galaxy M10s serisi halihazırda mevcut olan Galaxy A serisi gibi içerisinde birçok modeli barındırıyor. Bu modellerin en altında yer alan model olarak karşımıza çıkan Galaxy M10'un üstünde Samsung Galaxy M10s modeli yer alacak. 

Android Enterprise kayıtlarından elde edilen bilgiler doğrultusunda görüntülenen bu telefon, parmak izi sensör sisteminin arka kısımda yer aldığı damla çentikli bir sistem ile karşımıza çıkacak. Samsung Galaxy M10s adlı cihazda 3,5 mm kulaklık girişi yer alırken cihazın bulunduğu konuma göre daha ince çerçeveli bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Bunun yanı sıra söz konusu bu cihaz 6,4 inç 720p+ AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Gücünü Exynos 7885 işlemci sisteminden alan söz konusu bu akıllı cihaz,  3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile karşımıza çıkıyor. Giriş seviyesinde yer alan akıllı cihazlara göre teknik özellikleri hiç de fena gözükmeyen bu Samsung akıllı cihazın arka kısmında iki kamera sistemi yer alıyor. Kameralardan biri geniş açılı olurken bir diğer ise ultra geniş açı özelliğine sahiptir. Cihazın pil kısmında 4.000 mAh gücünde bir batarya tercih edilirken, ihtimal değerinde de olsa 15W hızlı şarj özelliğine de sahip olacak. 

Samsung Galaxy Fold gecikmesi bir işe yaradıSamsung Galaxy Fold gecikmesi bir işe yaradı

Söz konusu bu akıllı cihaz gerek teknik özellikleri gerek tasarımı ile dikkatleri üzerine toplayarak büyük kitlelere ulaşacak gibi gözüküyor. Kendi segmentinde yer alan cihazlara göre beğenileri toplamayı başaran Samsung Galaxy M10s, çift SIM kart ya da SIM + microSD sistemine izin veriyor. Söylentiler doğrultusunda elde edilen bilgilere göre bu cihaz 140 dolar fiyat etiketi ile beraber raflarda yerini alacak. Fiyatın bu şekilde olması ile beraber cihazın sarış ücretinin oldukça uygun bir fiyata sahip olduğu düşünülüyor. Şirketin giriş seviyesindeki cihazlarına oldukça uygun fiyatlar ile sunulan bu akıllı cihaz kendi pazarında büyük kitlelere ulaşacak gibi gözüküyor. Samsung Galaxy M10s adlı cihazın ülkemizde de yer alması bekleniyor. 

 


İlgili uygulamalar
Samsung Galaxy A20s özellikleriSamsung Galaxy A20s özellikleri
Samsung Galaxy S11 renk seçenekleri sızdırıldıSamsung Galaxy S11 renk seçenekleri sızdırıldı

PAYLAŞ