Giriş Seviyesinin En Güçlüsü Vivo Z1 Lite Duyuruldu - Haberler - indir.com

Giriş Seviyesinin En Güçlüsü Vivo Z1 Lite Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-13 16:41:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Vivo’nun yeni giriş seviyesi özelliklere rağmen iddialı modeli Vivo Z1 Lite resmi olarak tanıtıldı. Orta seviye özellikler ile giriş seviyesi olarak lanse edilen bu model daha çok bütçe dostu kitleye hitap olarak geliyor. Çinli üretici Vivo Z1 modelinden bir süre sonra yeni Vivo Z1 Lite cihazını pazara sürdü. Bu yılın başında tanıtılan Vivo Z1 daha güçlü özelliklere sahip olurken fiyat anlamında da daha yüksek olarak geliyordu. Ancak şimdi ise Çinli üretici modelin daha düşük bütçeye sahip versiyonu Vivo Z1 Lite’ı duyurdu. Bu yeni model çentikli ekran tasarımı ve sahip olduğu Snapdragon 626 işlemcisi ile dikkat çekiyor. Yüksek bir ekran gövde oranı ile beraber cihaz iyi de bir performans sunuyor.

Vivo Z1 Lite Modeli Tanıtıldı

Samsung ve iPhone'a taş çıkaran Vivo Z1 tanıtıldıSamsung ve iPhone'a taş çıkaran Vivo Z1 tanıtıldı

Cam bir arka yüzeye sahip olan Vivo Z1 Lite cihazının arka yüzeyinde sol üst bölümde dikey konumda bir çift kamera görüyoruz. Vivo logosunun hemen üzerinde yer alan bölümde ise parmak izi tarayıcısı tercih edilmiş durumda. Ekran çentiği ise su damlasından biraz daha büyük olarak gelirken iPhone Xs modelinden daha küçük bir alan kaplıyor. Snapdragon 626 işlemcisinin yanı sıra 32 GB dahili depolama ve 4 GB RAM’e sahip olan model 6.2 inçlik Full HD LCD bir panel ile geliyor.

Vivo Z1 Lite Özellikler

  • Snapdragon 626 işlemci
  • 4GB RAM, 32GB depolama
  • 6.2 inç Full HD+ LCD ekran
  • 16MP+2MP çift arka kamera
  • 16MP, f/2.0 diyaframlı ön kamera
  • Android 8.1 Oreo işletim sistemi
  • 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS
  • 3260mAh batarya

Siyah, kırmızı ve Mor renk seçenekleri ile gelen model 860 TL fiyat etiketine sahip olacak. Ancak bu rakama henüz vergilerin eklenmediğini hatırlatalım.  


Yeni Vivo Z1i Satışa ÇıktıYeni Vivo Z1i Satışa Çıktı
Uygun Fiyatlı Snapdragon 710'lu Vivo Z3 TanıtıldıUygun Fiyatlı Snapdragon 710'lu Vivo Z3 Tanıtıldı

PAYLAŞ