Giriş seviyesi ve orta segmentin harmanlandığı Samsung Galaxy A01 tanıtıldı - Haberler - indir.com

Giriş seviyesi ve orta segmentin harmanlandığı Samsung Galaxy A01 tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-18 13:59:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çıkardığı amiral gemisi cihazlarla dikkatleri üzerine çeken ve  orta seviyedeki telefonlarıyla giriş segment telefonlarını yenileyerek A ve M serisi olarak piyasaya sürmeye karar teknoloji devi Samsung ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy A 2020’yi tanıtan Samsung Galaxy A01 ile giriş ve orta seviyeyi harmanlayacak. 

Samsung’un uzun bir süredir merakla beklenen akıllı telefonlarından biri olan Galaxy A01 nihayet tanıtıldı. Giriş seviyesi özelliklere sahip olacağı beklenen Galaxy A01 herkesi şaşırttı. Samsung’un sızıntılardan koruyarak tanıttığı cihaz özelliklerini bir üst seviyelere taşıyor. 

5G telefon pazarını Samsung domine etti5G telefon pazarını Samsung domine etti

Samsung Galaxy A01 özellikleri 

5.7 inçlik ekrana sahip olan Galaxy A01 1540x720 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Infinity-V çentikle kendi segmentinde çerçevesiz bir tasarıma sahip olan Galaxy A01 gövdesi ise polikarbonat alaşımdan. Arka kısmda hoparlörün yer aldığı cihazın eksiklerinden biri parmak izi sensörüne sahip olmaması. 

4+4 formatında işleyen 8 çekirdekli bir işlemciden gücünü alan Galaxy A01 6 GB RAM ve 8 GB RAM desteğine ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip. Depolama kapasitesinin arttırılabilir olması ise cihazın artı yönleri arasında yer alıyor. 

Samsung Galaxy A serisinde S-Pen dönemi başlıyor

Arka panelinde çift kamera kurulumuna ev sahipliği yapan Galaxy A01 13 Megapiksel ve 2 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan kameralara sahip. Galaxy A01’in ön kamerası için 5 Megapiksel çözünürlüğünde. Segmentine göre standarttın biraz daha üzerinde bir batarya kapasitesine sahip olan Galaxy A01’in pil gücü 3.000 mAh. FM radyo özelliğine ev sahipliği yapan cihaz NFC ve hızlı şarj desteğine sahip değil. 

Galaxy A01 modelinde kamera, ekran ve bataryadan kısarak bellek ve işlemci tarafına yoğunlaşan Samsung bu yönlerden cihazı orta segment özelliklere eriştirse de, Galaxy A01 eksiklikleriyle giriş segmentinde yer alan bir telefon olmaktan kurtulamamış. Çıkış tarihi henüz netleşmeyen Galaxy A01’in fiyat etiketide belirsizliğini koruyor. Samsung Galaxy A01 hakkında gelişmelerden haberdar oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. 


Samsung 144 megapiksel kamera sensörü ile geliyorSamsung 144 megapiksel kamera sensörü ile geliyor
Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!Basın görselleri sızdı! Merak edilen Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri!

PAYLAŞ