Giphy GIF Arama Motoru Instagram'a entegre Hale Geliyor - Haberler - indir.com

Giphy GIF Arama Motoru Instagram'a entegre Hale Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-01 09:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram için yeni özellikler gelmeye devam ediyor. Özellikle platforma kazandırılan hikayeler özelliği sonrasında bu alana gelen yenilikler bir hayli artmaya başladı. Şimdi ise Instagram hikayelerinize GIF etiketi ekleme özelliği geldi. Giphy GIF arama motoru üzerinden sağlanan entegrasyon ile artık kullanıcılar hikayeleri üzerine GIF içerikleri yerleştirebilecekler. İlk zamanlarda Snapchat üzerinden aşırılan özellikler ile eleştirilen Hikayeler bölümü için özgün yenilikler gelmeye devam ediyor.

Giphy kapsamında yer alan birçok GIF etiketini artık Instagram Hikayelerinizde kullanabileceksiniz. İlk olarak Filipinler, Brezilya ve Endonezya kullanıcıları için sunulan bu yeni özelliğin yakın zamanda tüm Instagram kullanıcılarına açılması bekleniyor. Instagram Hikayelerinize GIF eklemek için ise emojiler kısmını açtığınızda GIF adlı sekmeyi göreceksiniz. O bölüme girerek dilerseniz popüler GİF'leri görebilir yada arama yaparak bir konu hakkında GIF emojilerine ulaşabilirsiniz.

Şuan için birçok beta kullanıcısına sunulan GİF özelliklerini yakın zamanda kullanıma sunulduğu zaman kullanmaya başlayabileceksiniz. Instagram Hikayeler bölümüne eklenen GİF özellikleri sonrasında bakalım daha ne gibi yenilikler göreceğiz. Ayrıca bazı sızıntılara göre Instagram'a yakın zamanda görüntülü görüşme özelliğinin gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ