Gimbal destekli Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Gimbal destekli Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-03 11:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gimbal destekli kamerası ile yılın en fazla merak edilen akıllı telefonlarından birisi olan Vivo X50 Pro akıllı telefon modeli resmiyet kazandı. Kamera tarafında adeta yok yok.

Vivo markasının uzun bir süredir paylaşım yaparak merakları artırdığı gimbal destekli X50 Pro akıllı telefon modeli de resmiyet kazandı. Akıllı telefon üst seviye donanımı oldukça ilginç bir kamera teknolojisi ile birleştirilmiş.

Huawei FreeBuds 3i aktif gürültü engelleme özelliğiyle satışa çıkıyorHuawei FreeBuds 3i aktif gürültü engelleme özelliğiyle satışa çıkıyor

Vivo X50 Pro özellikleri ve fiyatı

Vivo X50 Pro modelinde 6.56 inçlik 2376x1080 piksel çözünürlük bulunduran AMOLED bir ekran yer alıyor. Nokta çentik tasarımı ile yüzde 90'ın üzerinde ekran-kasa oranı elde ediliyor. Ekran hafif kavis içeriyor. Parmak izi okuyucu ekrana entegre bir şekilde tasarlanmış.

Vivo bu akıllı telefonda Snapdragon 765 G yonga setini tercih etmiş. Bunun sebebinin kamera sisteminin maliyetini bu taraftan karşılamak olduğu düşünülüyor. 8 GB RAM yanında 128GB/256GB depolama seçenekleri sunuluyor.

Cihazın arka yüzeyinde 48 MP çözünürlüğünde özelleştirilmiş bir Sony IMX598 sensör yel alıyor. Mini gimbal bu sensöre entegre edilmiş. Çift süspansiyon, sınırlama mekanizması, manyetik çerçeve koruma kaplaması gibi pek çok bileşen bu yapı içerisinde yer alıyor.

Mikro gimbal mantığı kameranın standart OIS teknolojisine göre yüzde 300 daha stabil görüntüler sunduğu söyleniyor. Özellikle hareketli nesnelerin dondurulması esnasında kenar bulanıklığı olmadan etkileyici fotoğraflar çekilebiliyor.

Ayrıca bunlara ek olarak iyi dengeleme sayesinde ışık hassasiyeti de yüzde 220'ye kadar artış gösterebiliyor. Örneğin gece çekimlerinde telefonunuzu çok dengeli tutarsanız ışık hassasiyeti de artıyor.

Ana sensörün yanında 13 MP çözünürlüğünde derinlik sensörü, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 8MP çözünürlüğünde 5x periskop sensör yer alıyor. Melez olarak Melez olarak 60x yakınlaştırma yapılabiliyor. Paket lazer odaklama sistemi ile desteklenmiş. Süper Gece Modu ve Astro Modu ile karanlık ortamlarda etkileyici sonuçlar elde edilebiliyor. Bu denli yenilik barındıran kamera yuvası haliyle oldukça çıkıntılı. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde.

Üçlü mikrofon dizilimi ile gürültü engelleme yapabilen Vivo X50 Pro modeli AK4377A DAC yongasına da sahip. 4135mAh kapasiteli batarya 33W hızlı şarj ile destekleniyor ve 30 dakikada yüzde 57 doluluk oranına ulaşıyor. Vivo X50 Pro için 603$-658$ şeklinde iki fiyat etiketi mevcut.



PAYLAŞ