Gilette'nin Reklamına Egard'dan Cevap! - Haberler - indir.com

Gilette'nin Reklamına Egard'dan Cevap!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-18 17:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Gilette erkekler için yapmış olduğu bir reklamda, erkeklerin yanlış lanse edildiğini düşünen Egard, yayınladığı reklam filmi ile erkeklerin toplumdaki yerini bir kez daha hatırlatmış oldu. 

Gilette'nin Reklamına Egard'dan Cevap

Dünyanın en çok satan tıraş bıçağı markalarından birisi olan Gilette, geçtiğimiz günlerde yeni bir sosyal sorumluluk temasına sahip reklam filmi ile ırkçılık ve erkek düşmanlığı ile suçlanmıştı. Dünya çapında ciddi bir şekilde eleştiri yağmuruna tutulan Gilette'in reklam filmini daha izlemediyseniz aşağıdan izleyebilirsiniz.

WhatsApp Reklam Göstermeye BaşlayacakWhatsApp Reklam Göstermeye Başlayacak

Yurtdışında bir saat üreticisi olan Egard, bu reklam filmine tepki olarak çektiği bir reklam filmi yayınladı. Erkeklerin toplumdaki yerinin önemine vurgu yapan Egard, başta can kurtarma ve askeriye olmak üzere hayati tehlikesi bulunan alanlarda neredeyse tamamen erkeklerin çalıştığını belirtti. Ayrıca dünya üzerinde yaşayan evsizlerin %75'inin erkeklerden oluştuğunu da hatırlattı. Video'nun açıklama kısmına ise, "Bu kısa film, dünyayı bizim için daha güvenli ve daha iyi bir yer haline getirmek için her şeyini feda eden herkese adanmıştır" şeklinde not düşen Egard, "’İstismar, taciz, aile içi şiddet, zorbalık gibi konuların ciddi meseleler olduğunda hemfikiriz." şeklinde de ayrıca bir açıklama yaptı.

Gilette'in doğru sorunlara yanlış bir yaklaşımda bulunduğunu belirtti. Egard'ın Gilette için yayınladığı reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.




Samsung, iPhone üzerinden kendi reklamını yaptıSamsung, iPhone üzerinden kendi reklamını yaptı
Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!
Sosyal medya Sosyal medya "Sponsorlu Reklamlar" dolandırıcılığına dikkat!

PAYLAŞ