Gigabyte bu defa ışıklı bellekler üretecek - Haberler - indir.com

Gigabyte bu defa ışıklı bellekler üretecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-20 11:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Bilgisayar parçaları genelde renksiz bir şekilde üretilir. Fakat söz konusu ekran kartı olduğu zaman işler biraz değişir ve burada bazı ayrıcalıklar başlar. Bu ayrıcalıkların başladığı durumda aynı şekilde fiyat artışı da gözlemlenir ve firmalar özellikle de oyuncular için olabildiğince renkli bir ekran kartı üreterek piyasaya sunar. Fakat yalnızca ekran kartlarına gözlemlenen bu durum son zamanlarda belleklere de kaymaya başladı. İşte sizlere Gigabyte'ın rengarenk ışıkları ile dikkatleri üzerine toplayan RAM'leri. 

Gigabyte Aorus RGB Memory DDR4-3200 16 GB bellek kiti, RGB entegreli Ram bellek olarak bizleri karşılıyor. Var olan set içerisinde ise 2 adet 8 GB RAM bellek modülü ve 2 mm kalınlığına sahip alüminyum ısı dağıtıcı ile desteklenmiş modüller 5 adet adreslenmiş şekilde piyasaya sunulacak. Aynı zamanda bu bellekler RGB LED aydınlatma sistemine sahip olma özelliğine de nail olmuş durumda. 

Tahmini fiyatı 170 Dolar

16 - 18 - 18 - 38 zamanlaması olan set ZMP 2.0 profiline sahip bu bellekler, 1.35 V tüketiminde DDR4-3200MHz seviyesine ulaşabiliyor. Hem Intel hem de AMD platformları için uyumlu olan RGB bellek kiti, Samsung B tipi DRAM yongalarının kullanıldığı düşünülüyor ve bu şekilde hesaplanıyor. Şu an için fiyatı tam belli olmayan bu belleklerin boş modüllü seti 199 Dolar değerinde idi. Bu fiyat aralığı göz önüne alındığı zaman ise bu belleklerin fiyatı tahmini 160 Dolar ile 170 Dolar değerinde olur. 

 





PAYLAŞ