Getir Tottenham Hotspur İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı - Haberler - indir.com

Getir Tottenham Hotspur İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 13:35:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Getir, dünya genelinde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Son yapılan resmi açıklamaya göre Getir Tottenham Hotspur ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Tottenham Hotspur resmi kulüp sayfası üzerinden yapılan son açıklama, Türkiye'de de geniş bir yer buldu. Özellikle hızlı teslimatları ile Türkiye'de ve dünyanın pek çok farklı noktasında yeni yatırımlarıyla dikkat çeken Getir, önemli bir sponsorluk anlaşmasıyla yeniden gündemde. Tottenham Hotspur’ın Resmi Global Ortakları arasında yer almaya başladığı belirtilen Getir, 3 yıl boyunca Tottenham Hotspur’a sponsorluk sağlayacak. 

Getir şimdi de Berlin ve Paris'de!Getir şimdi de Berlin ve Paris'de!

Getir’in İlk Futbol Kulübü Ortaklığı

Bugüne kadar pek çok farklı alanda yatırımlar ve sponsorluklar gerçekleştiren Getir için yeni gelişme, bir ilk olma özelliği taşıyor. Bugüne kadar futbol kulüpleri için herhangi bir sponsorluk çalışması gerçekleştirmeyen şirket, Tottenham Hotspur ile bir ilki gerçekleştiriyor.

Ocak ayı itibarı ile İngiltere'ye yatırım yaparak bölgede faaliyetlerine başlayan Getir; Londra, Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool ve Bristol'de aktif bir şekilde kullanılıyor. 2021 yılının sonuna kadar bölgedeki 15 farklı şehirde faaliyet göstermeyi hedefleyen Getir için mevcut sponsorluk anlaşması ülkede oldukça dikkat çekti ve daha iyi bir reklam çalışmasına imza atılmasını sağladı. 

Tottenham Hotspur tarafından yapılan resmi açıklamada, konuyla ilgili olarak Getir İngiltere Genel Müdürü Turancan Salur açıklamalarına da yer verildi. Salur konuyla ilgili olarak “Sporcuların ve sporcuların yanında olmak ve onları desteklemek bizim için büyük bir zevk. Onlara saygı duymaya ve değer vermeye devam edeceğiz. Tottenham Hotspur ile ilk futbol kulübü ortaklığımızla bunu İngiltere'de gerçekleştirebilmek harika. İhtiyaçları dakikalar içinde teslim etmek için çok çalıştık ve tıpkı her saniyenin önemli olduğu futbol sahası gibi, en son teknolojiyi sunmaya ve hayranlar için benzersiz deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz. Online market alışverişi teslimat hizmetimiz için büyük bir ilgi gördük ve insanların kolaylık istediğini biliyoruz. Müşterilerimizin  Premier Lig futbolunu izleme gibi sevdikleri şeyleri yapmaktan keyif alabilmeleri için zamanı onlara veriyoruz." dedi.

“Getir İle Ortaklığımızı Duyurmaktan Mutluluk Duyuyoruz”

Tottenham Hotspur'un Baş Ticari Sorumlusu Todd Kline ise “Getir ile olan bu yeni ortaklığı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Getir’i Birleşik Krallık ve Avrupa'daki hızlı büyümelerinde desteklemek için sabırsızlanıyoruz. Getir, yenilikçi olmaktan gurur duyuyor. Getir, çevre üzerindeki etkilerini en aza indirmeye ve yaptıkları her şeyin tam merkezine insanları ve dünya standartlarında teknolojiyi koymaya kendini adamış bir şirket. Önümüzdeki yıllarda onlarla yakın çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.


Getir’den İspanya'da yeni yatırımGetir’den İspanya'da yeni yatırım
Google ve Facebook aşı zorunluluğu getirdiGoogle ve Facebook aşı zorunluluğu getirdi

PAYLAŞ