Getir ile Webrazzi arasında gerginlik - Haberler - indir.com

Getir ile Webrazzi arasında gerginlik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-26 11:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Türkiye’nin en çok kullanılan dijital servis ağı olan platformlardan Getir ve Webarazzi arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor!

 

Getir Uygulaması ile Herşey Yüzde 50 İndirimli!Getir Uygulaması ile Herşey Yüzde 50 İndirimli!

 

Bugün sabah saatlerinde Getir’in resmi Twitter hesabından bir mesaj paylaşıldı ve bu mesaj Getir’le Webarazi arasındaki gerginliği ortaya serdi. Yapılan açıklama da Webarazzi’nin sponsorluk aldığı firmaları kayırmasına yönelik açıklama ise oldukça kafaları karıştırdı. Paylaştığı açıklamada Getir “Webrazzi'nin sponsorluk aldığı bazı firmaları kayıran politikası nedeniyle, Webrazzi Ödülleri yarışmasında aday gösterilen kategorilerde markamızın kullanılmasını istemiyoruz. Webrazzi'de yayınlanacak Getir ile ilgili haberlere de itibar edilmemesini rica ederiz" ifadelerine yer verdi.

İki platform arasında ciddi bir sorun yaşanmış olacak ki gerginlik Twitter’da yansıdı. Resmi bir açıklamayla Webarazzi ile açıkça irtibatını kesen Getir’in bu kararı altındaki neden ise henüz gizemini koruyor. Bunun yanı sıra konuyla ilgili Webarazzi’den de henüz bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili gelişmelerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için Vodafone'dan Samsung Galaxy Note 9 için "Eskisini getir yenisini götür" kampanyası
Getir binlerce hayvanı doyuracak!Getir binlerce hayvanı doyuracak!

PAYLAŞ