Getir binlerce hayvanı doyuracak! - Haberler - indir.com

Getir binlerce hayvanı doyuracak!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-30 09:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Market alışverişlerini kolaylaştırarak aldığınız ürünlerin ayağınıza gelmesini sağlayan Getir, Türkiye’nin en çok kullanıcıların uygulamalarından biri. Yeni özelliklerle kuklacıların uygulama deneyimini arttıran şirket her sene olduğu gibi bu sene de sokak hayvanlarını unutmadı!

“Dünya Hayvanları Koruma Günü”nde her sene “Mama Gönder” projesine hayat veren Getir, bu senede sokak hayvanları için harekete geçiyor. Proje kapsamında HAYTAP’la iş birliği yapan şirket “Mama Gönder” kampanyasını bu sene beşinci kez hayata geçirmiş olacak. “Sen sokak hayvanlarını doyur, biz barınaktakileri doyuralım” sloganıyla yola çıkan ve bu yolda devam eden şirket, tüm hayvanlara sahip çıkarak hem barınaktaki hayvanların, hem de sokaktaki hayvanların karnının doyması için çabalıyor.

Getir Uygulaması ile Herşey Yüzde 50 İndirimli!Getir Uygulaması ile Herşey Yüzde 50 İndirimli!

Sen sokaktaki bir dostumuzu doyur, Getir barınaklardaki dostlarımızı doyursun!

Market Alışverişi Yapabileceğiniz En İyi Uygulamalar

Kullanıcılarına “Senin sayende” diyerek daha fazla kişiyi harekete geçirmeye çalışan Getir, geçtiğimiz 4 senede binlerce Getir kullanıcısının katkıda bulunduğu proje sayesinde 19 farklı şehirde 40’dan fazla barınağa yardım ederek 45 ton mama bağışladı. Her sene projeye olan katılımın artarak daha fazla minik dostumuza ulaşan kampanya da, bu sene hayvan severlerin desteğiyle katılımın da daha yüksek olması bekleniyor.

“4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” için HAYTAP iş birliğiyle düzenlenen sosyal sorumluluk projesi 1 Ekimde başlayarak 4 Ekim’e kadar sürecek. Kullanıcıların “Evcil hayvan” kategorisinden satın altığı tüm mamalar ise hayvanlar destek olacak.

Proje kapsamında hem barınaktaki, hem de sokaktaki hayvanlara daha fazla destek vermeyi amaçlayan Getir, 1 ve 4 Ekim tarihleri arasında tüm kedi ve köpek mamalarını da yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuyor. Bu sayede Getir kullanıcılarının kendi ya da sokaktaki minik dostlarına alacağı her mama, barınakta yaşayan bir dostumuzun mama ihtiyacını karşılamış oluyor. Kampanya sonunda ise kalan mamalar HAYTAP tarafından önceden mama ihtiyaçları belirlenen hayvan bakım evlerine dağıtılıyor.


İlgili uygulamalar
En Hızlı Mobil Ticaret Uygulaması Getir Hakkındaki Yeni İstatistiklerEn Hızlı Mobil Ticaret Uygulaması Getir Hakkındaki Yeni İstatistikler

PAYLAŞ